Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nájemní zloděj Robert Černý, který se v první sérii vydával za policistu Šimona Wilka, musel opustit Smrkovec a nějaký čas se skrývat. Nyní se vrací zpět v souvislosti s případem krádeže vzácných křesťanských relikvií, ze které je podezřelý. (TV Prima)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty dvě vesnice, co to původně byly, se nějak rozrůstají a nakydávají - najednou tu máme kostel ve sv. Jánu pod Skalou jakože součást okolí, přitom když jde chlap lesem domů, tak asi nejsou ty vesnice tak daleko od sebe, ale občas se zase jede někam dlouho... No nic. Čekal jsem, jak Wilka ne-Wilka vrátí do děje, a ono je to takové, že vlastně ani netušíme, proč odešel do Polska, když klidně mohl zůstat rovnou bydlet v té chatě. A celkově vůbec nechápu chování a motivace postav, třeba paní starostová je neuvěřitelně klidná na to, že jí jeden chlápek jde po krku (a už se i dozvíme, kdo je tehdy práskl, aby se sám dostal k lizu), Majer nemá co hrát, tak se jen tváří, policejní zabezpečení je fakt asi na úrovni mateřské školy, kde si může jménem úřadu posílat e-maily kdo chce a jak chce, náš hacker je v akci v přírodě (což má být humorný prvek!), a nebýt tam dvojka Donutil-Švejdová, není vlastně na co koukat a děj se nehne. A ten pražský polda je podán až tak podezřele, že je to směšné, a jestli v tom bude fakt zapleten, tak mě to leda naštve. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže  úvodní  díl  druhé  řady  takový  napůl . V  kostele  někdo  ukradne  nějaké  předměty  a  pohár  se  najde  u  vetešníka . Pak  se  to  pomalu  rozmotává  a  do  toho  Robert  se  ukrývá v  lesíku .  Ovšem  kámoš  jej  najde  a  opět  rozehrává  novou  roli  pro  kamaráda  ,  který  může  kdykoliv  zavolat  o  pomoc . Parta  na  pile  stále  stejná  a  hospodský  tam  byl  jen  okamžik .  Hlavně  ,  že  měl  deštník . A  herečka  co  neumí  hrát , stále  dokazuje  ,  že  neumí  hrát .  Na  to  si  člověk  , asi ,  nezvykne .  Proto  slabé * * . Tak  uvidíme ,  co  bude    příště .  Snad  nastoupí  Robert  a  stará  parta  bude  zase  pohromadě .  Bo   Majer  tam  prostě  sedne .  Ten  se  neokouká . Tuž  tak . ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V úvodu druhé řady se začalo pomalejším, nudnějším tempem. Na druhé straně je tu ale aspoň méně nesmyslů. Mazum se předvedl jako správný ajťácký ichtyl. Jen ještě v hospě chyběla objednávka sojového lathé. ()

KingDiamond 

všechny recenze uživatele

Super seriál... Trochu jsem se obával druhé řady, pokračování mnohých seriálů mnohdy nedosahuje kvality první řady. Toto, naštěstí, tento případ není, určitě si zaslouží plný počet hvězdiček... 👍👍👍 ()

Reklama

Reklama