Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Koupil sem si placku s dvanácti epizodkama týhle šílenosti. U prvních šesti jsem chroustal blahem a vyhazoval všechny mý insekticidy proti švábům, páč sem se do nich zamiloval (ne, že bych doma tuhle havěť měl, to já jen aby byla prdel). Jenže dalších šest fláků bylo o mnoho slabších, unylých a z nápadů sršících v první půli naprosto vyždímaných. Takže dávám 60% s kyvadlovým výkyvem. ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Zábavné ,ale nie až tak zábavné ako Tom & Jerry. Svoju úlohu si animovaný seriál splnil a to že dokáže rozosmiať mňa ako diváka. No bohužiaľ viac ako 3* odomňa tento seriál nedostane už len možno kvôli svojej dokonalej konkurencii (Simpsonovci, Griffinovci a Tom & Jerry ) ktorá si svoju úlohu plní veľmi dobre.. ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je skvostný. Už jako malá holka jsem u tohoto seriálu dokázala sedět jako zařezaná a hrozně mě to bavilo. To se samozřejmě do teď nijak nezměnilo, dokázala bych se na to dívat uplně stejně. Protože tento seriál, kde již od stvoření světa jsou kocour Oggy a švábi Joey, Marky a Deedee zamotaní do věčné bitvy, je něco, o co prostě nechcete přijít. Navíc vás tento škodolibý animák dokáže i pobavit. Takže i přesto, že by někdo mohl mít námitky ohledně násilí a jak je to nevhodné pro děti, vše je šikovně zaobaleno humorem tak, aby to nikoho neurazilo - teda doufám. Jo a málem bych zapomněla, fandím Oggymu, samozřejmě. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Ako malý som to pozeral, a dnes po takmer 10 rokou, som sa do toho pustil znova a musím zdôrazniť, že ma to baví aj dnes. Niektoré časti sú takmer otom istom, nevtipné a zároveň nudné ale musím zdôrazniť kvalitné naháňačky, hlavne keď Oggy naháňa švábou a zase naopak 100 percent. PS: A nesmiem zabudnúť na úvodnú zvučku. ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

Extrémnější verze Toma a Jerryho, která o co méně je sentimentální a "disneyovsky" uhlazená, o to víc je potrhlá, ujetá, absurdně drastická... a směšná. (Přesně to vystihl Hopper.) A pro děti to podle mě může být docela v pohodě, protože prostředí i postavy Oggyho jsou natolik nerealisticky ztvárněné, že to od normálního světa jde odlišit celkem snadno a řekl bych i líp než třeba u toho T&J. >Pája=) : poprvé jsem se s tím setkal ve svých 22 letech, děkuji za radu. ;) ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama