Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesionální zloděj a jeho tým expertů chystají obří akci – loupež půl miliardy dolarů ve zlatě z trezoru na palubě letadla 12 kilometrů nad zemí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (104)

Lacike 

všechny recenze uživatele

F. Gary Gray sa pokúsil o ďalšiu príjemnú heist odychovku v štýle Italian Job. Síce sa zase pozrieme do Benátok, ale to je zhruba všetko, čo majú tie filmy spoločné. Postavy sú hrozne nevýrazné. Jak tím zlodejov, ktorých vedie nepochopiteľne absolútne utlmený Hart, tak aj znudený záporák Reno, ktorý asi zarába už len na dôchodok. Motivácie postáv sú nulové. Humor chýba, akcia tiež. Len sa tam neustále kecá a striedajú sa lokácie. Aspoň že sa to točilo v exteriéroch a nie v štúdiu ako minulé "pecky" od Netflixu. Celkovo strata času. 2/10. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si ani vzpomenout, kolikrát už podobnej formát byl zfilmovanej, a tentokrát je to vše opět jak přes kopírák bez jakékoliv invence. Agentura přijde za týpkem zlodějem a jeho partou, že potřebuje pomoc s miliardářským bossem, který dělá ve světě bordel. Agentka se samozřejmě taky zná s hlavním hrdinou. Parta je složená z krásky, hackera a mistra přes trezory/zámky/vloupačky. Hlavoun týmu dá v jednom čase pokyn, že je nutné od práce odejít, protože je to moc nebezpečné. Tým nesouhlasí, jsou spolu s ním. Cestuje se po celém světě, lokace střídá lokaci. A takhle jedem celý film :) Zní to asi povědomě, co? Za co teda 3 hvězdy? 1) Za krásky, of course. Furt lahodí pánskému oku. 2) Kevin Hart NEHRAJE sám sebe. Šok, já vím, ale příjemná změna a dá se na to koukat. 3) Film dobře odsejpá. Nic víc k tomu říct nemůžu. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Hart by se měl držet komedie! Názorná ukázka, že vážná poloha mu nejde a nesedií. Dobrej digital! Sem tam hláška a skvělý osvědčený námět. Oteklej Reno a čůza s Papír housu uz to taky nevytahnou vic nez na 3. Ve vysledku jde ale jen o další Netflix zklamání a důkaz, že takhle platforma umí "jen" seriály!! ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce líbivá a moderně pojatá špionážní Loupež po italsku, kterou režisér snímku F. Gary Gray natočil před více než dvaceti lety. Ačkoli se snímek snaží zatraktivnit příběh originálním zakomponováním moderních technologií, dělá to na úkor scénáře a svému předchozímu filmu V letu nesahá ani po tlumiče MINI Cooperů. Perfektně vybalancovanému týmu Kevina Harta, kterému nechybí žádné pohlaví, rasa ani náboženské vyznání, podkopává nohy zejména afektovaná a silně přehrávající Gugu Mbatha-Raw v roli agentky Interpolu, Abby. Pokud máte rádi filmy obdobného ražení, doporučuji sáhnout raději po opáčku některého z dílů Dannyho parťáků či Podfukářů, popř. v úvodu zmíněné Loupeži po italsku, zde Vás ohromí pouze scenérie překrásných Benátek, sofistikovanější zábavu neočekávejte. Dvě hvězdy. 😕 (12.01.2024) ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Obsazení - v pořádku, sice chybí chlap s kozama, nebo ženská s pérem, ale splněny normy máme. Humor - dáme ho tam, protože bez hlášek, prdění, zvracení, dvojsmyslů a rasistických poznámek to nebude nikoho zajímat. Příběh - vezmem 6 filmů, dáme tomu debilní zápletku a woalááá, máme novej film. Hudba - dáme tam tu moderní zkriplenou vrzatinu a lidi se z toho udělají. A třešinku na dort, hackerka musí být šikmoočka a žena, protože víc klišé už tam nenarvem. ()

Galerie (297)

Zajímavosti (9)

  • Film má určité podobnosti so skorším filmom režiséra Graya Lúpež po taliansky (2003). Všetko sa začína v Benátkach prenasledovaním člnov a hlavnou lúpežou je kradnutie tehličiek zlata. (Arsenal83)
  • Natáčení v italských Benátkách probíhalo od 9. do 19. května 2022. Záběry pořízené na Riva degli Schiavoni v Benátkách byly natočeny 10. května 2022 od půl sedmé ráno. Ve dnech 20., 23. a 24. května 2022 proběhlo natáčení v Miramare v italském Terstu. Natáčelo se také ve Ward Parku v Severním Irsku dne 2. června 2022. (Johnny.ARN)
  • V čase 01:10:44 Cyrus (Kevin Hart) „omráčí“ padoucha úderem hlavy o silně polstrované sedadlo. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama