Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

KristKrist 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu,navzdory obsazení Alana Rickmana,jsem si myslela,že mě jako film sám o sobě bavit nebude. Pustila jsme si ho s nízkým očekáváním a možná díky tomu jsem byla tak spokojená. Jedná se o obyčejný příjemný příběh o kadeřnické soutěži,kde proti sobě stojí už zmiňovaný Alan Rickman a Bill Nighy..oba hrají velmi dobře. Ani Josh Hartnett se neztratil a i jeho scénky mě bavily. Dojem možná trochu kazí český dabing,který v tomhle filmu není moc dobrý. Jinak se mi film líbil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to skvělá komedie. Jsou zde momenty, kdy jsem si říkal, že je to až zbytečně vykonstruované tak, aby zde za každou cenu byly emoce. Pak jsou zde ale momenty, které jsme si s přítelkyní prostě užili a bavili jsme se. Finále je jedním z nich. To se prostě povedlo a vizuálně je výtvor opravdu nádherný. Mimochodem, Josh Hartnett má opravdu strašný anglický přízvuk. ()

Reklama

pleva 

všechny recenze uživatele

Miluji britský humor a tahle komedie ho má. Je hořkosladká, trochu romantická, scénář je průhledný, bohužel má hodně pomalé a nevyrovnané tempo, ale skvélé výkony herců to doženou. Je tu jako v každém pořádném britském filmu spousta neočekávaných a vtipných situací, i když celou dobu víte, kam tahle loď míří.. Škoda hlavně tempa a málo propracovaného scénáře, tenhle film mohl být ještě dál :-(( ()

nenet 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný film, kde se objeví téměř vše od kreativity a humoru přes lásku a rozpaky až po trochu smutku. Upřímně, takhle "kyselý" Alan Rickman mě fakt dostal, i když už jsem u něj viděla opravdu mnoho výrazů. Užila jsem si i opět (tradičně?) trochu slizkého Billa Nighyho. Prostě pohoda a navíc s relativně šťastným koncem. ()

Honsik 

všechny recenze uživatele

Pro tento druh filmů jsou v mém případě 3 hvězdy vlastně jedna velká výhra. A proč? Vše je jedno velké klišé, sladká americká pohádečka, u které jen kroutím hlavou. Seděli všichni režiséři amerických komedií v jedné lavici? A co scénáristi? Opisovali od sebe úvod, stať i závěr? Hlavní předmět byl Otřelost forever? No nic. Film Blow Dry zas tak hrozný není. Nelíbil se mi Josh Hartnett, ten tam měl fakt divnou roli. Mirek Dušín na pěst. Když se film tvářil jako komedie, byl vtipnej, když se tvářil jako drama, byl to kýč, předraženej kýč, chlapi deme pryč, to všechno kolem nás je taky jenom kýč! A když se tvářil jako Roman Tyčka, slaďák, doják, tak to byl vopruz největšího kalibru, kokotina, lesbian song. Co se mi líbilo? Stříhání dobrovolníků a taky suprovej moderátor soutěže. Jo a to obarvení ovcí muselo dát sakra práci:-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama