Reklama

Reklama

Mashle

(seriál)
  • Japonsko マッシュル-MASHLE- (více)
Trailer 3
Japonsko, (2023–2024), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Hadžime Kómoto (komiks)

Scénář:

Jósuke Kuroda

Kamera:

Akihito Suzuki

Hrají:

Čiaki Kobajaši, Takuja Eguči, Reidži Kawašima, Kaito Išikawa, Reina Ueda, Júki Kadži, Júičiró Umehara, Hiroki Nanami, Kacujuki Koniši, Čó, Čikako Sugimura (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Mash Burnedead je velmi upřímný, leč trochu jednoduchý hoch. Se svým otcem žije v domku v lese nedaleko města, do kterého se ještě nikdy nepodíval, protože mu to otec zakázal. Mash totiž nemá žádné magické schopnosti, což je ve zdejším světě magie, kde se hodnota člověka určuje podle jeho magických schopností, zcela nepřípustné. Mash proto již celé roky dělá to, co mu naopak jde velmi dobře – posiluje své tělo intenzivním cvičením.
Jednoho dne se Mash přes hrozící nebezpečí vydá do města, aby si koupil své milované větrníky. Zde ho kvůli absenci znaku, typického pro uživatele magie, rozeznají jako člověka bez magie a nahlásí na policii. Brzy na to policie dorazí do jejich domova a i když se otec snaží Mashe ochránit, proti uživatelům magie nic nezmůže. V tu chvíli se ale ukáže, že Mash je v souboji s nimi kvůli svému dlouholetému extrémnímu cvičení více než schopný a policajty zcela zesměšní.
V reakci na to mu hlavní inspektor, Brad Coleman, nespokojený se svým současným nízkým statutem a pozicí ve společnosti, nabídne možnost, jak zachránit svého otce i sebe. Mash nastoupí s jeho zárukou na magickou akademii, kde každý rok vybírají toho nejtalentovanějšího studenta, kterému přidělí status bohem vyvoleného. Společnost v takovém případě nebude mít jinou možnost než Mashe přijmout takového, jaký je. Mash s plánem souhlasí, a tak začíná jeho bláznivá cesta na vrchol magického světa bez používání magie. (TheDarKnig)

(více)

Videa (51)

Trailer 6
Trailer 6
D: angličtina
01:58
Trailer 5
Trailer 5
D: japonština T: angličtina
01:40
Trailer 4
Trailer 4
D: japonština T: němčina
01:40
Trailer 3
Trailer 3
D: japonština
01:47
Trailer 2
Trailer 2
D: japonština
01:40
Trailer 2
Trailer 2
D: japonština
01:33
Trailer 1
Trailer 1
D: japonština
01:13
Trailer 1
Trailer 1
D: japonština
01:53

Reklama

Reklama