Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 2

  • Kanada Ginger Snaps 2: Unleashed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Brigitte se nakazila lykantropií od své sestry Ginger, o niž se dříve starala. Tato nemoc ji sžírá zevnitř nejen tělesně, ale především duševně. Jejímu zdraví také neprospěje, že ji zavřeli do léčebny drogově závislých kvůli detoxikaci, protože lék, jenž jí jediný pomáhá oddálit hrůznou přeměnu ve vraždící monstrum považují za drogu. A k tomu ji pronásleduje i jiná krvežíznivá bestie za ne zrovna neobvyklým účelem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

obitus 

všechny recenze uživatele

Pokracovani skoro stejne dobre prvniho dilu. Vlkodlaci "problem" je opet lehce upozaden a prostor dostavaji predevsim vztahy. Scenaristicky je film sice trochu roztristenej, ale nektere postavy jsou napsany genialne. Moc se mi libila mala Ghost, celou dobu clovek netusi, co si o ni myslet. Skvele byla zahrana i jeji babicka (i kdyz byly videt jen oci) a hlavni muzsky "hrdina". Kapitolou samou o sobe je pak samozrejmne sen kazdeho psychologa - masturbacni terapie. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě daleko horší než pérvní díl, tady se to přesunulo do nějaký léčebny, sice to nemá nějak zvlášť špatnej děj, ale je to nuda, žádný napínavý nebo hororový scény, jen se pořád řeší jak a kde dostat lék, konec taky nic moc a opět mizerný triky, takže nevim co na tomhle díle je lepší než na prvním, že má lepší hodnocení ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

O hodně lepší než první díl. Vlkodlak vypadá skvěle, prostředí psychiatrické léčebny je v hororu vždy potěšující, stupňované napětí, grandiózní finále s nečekanou pointou (fakt jsem to do poslední chvíle nevytušil), Emily Perkins hraje moc dobře a jako třešnička na dortu je skupinová léčba drogově závislých hromadnou masturbací :-). Jediné, co mi vadilo byla postava Ginger, která byla do filmu naroubována opravdu dost násilně. Doporučuji všem, kteří mají rádi horory s tím, že můžou klidně vynechat první díl. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Báječně pokleslá zábava pro dlouhé večery, líbí se mi to stejně jako první díl. Ruku na srdce - je to hrozná ptákovina a vnitřně rozpolcená měnící se Brigitte je na konci už vyloženě k smíchu, ale na druhou stranu je ta ptákovina svým způsobem hrozně zábavná. Prostě si podobné filmy k smrti rád pouštím a baví mě. A navíc v porovnání s podobnými "teenagerskými" horrůrky má tahle série takovou příjemně vážnou atmosféru... Emily Perkins je skvělá a role jí sedne, její rašplování zubů i střihání ušisek je fajn, ale nejlepší postavou filmu je určitě ošklivá odbarvená trpaslice Ghost s rovnátky, se zálibou v comicsech a s notně narušenou psýchou. (A moc mě pobavila Polly Ester, respektive to její úžasně šílené jméno...) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Keby boli naše činy bez následkov, bol by tu pekný bordel.“ Ako jednotka, i dvojka nakoniec skončila medzi psychologicky serióznou záležitosťou (lykantropia ako drogová závislosť? Prečo nie, dobrý nápad...), bizarnou komédiou (wtf - masová masturbácia) a lacným, krvavým, hororovým béčkom (podpriemerné lakačky, nudné akčné finále s vraždami a nízkorozpočtovými maskami). Potešiteľné je, že v niektorých pasážach sa vráti Ginger a poteší svojrázna Ghost (a koniec, s ňou súvisiaci). Najviac ma bavila trojka. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Pracovní názvy: Ginger Snaps 2, Ginger Snaps: The Sequel. (Stocki)
  • Jak kruté může být natáčení v Kanadě si mohli herci a štáb vyzkoušet 21. února 2003. Natáčelo se i ve dvě hodiny ráno, přičemž venkovní teplota v Edmontonu byla mínus 32 stupňů Celsia. (Stocki)
  • Tatiana Maslany si musela nechat obarvit vlasy na blond, protože ve skutečnosti má tmavě hnědé vlasy. (Stocki)

Reklama

Reklama