Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První případ výzkumného týmu paranormálních specialistů je situován do oblasti, která je známa tím, že v ní mimozemšťané v 80. letech často a rádi zanechávali kruhy v obilí. Tentokrát ale v kruhu nechali i mrtvého muže. Ufolog je uprostřed parného léta nalezen zamrzlý v kostce ledu. Jak dlouho byl v kontaktu s mimozemšťany z Epsilon Eridani A? A čím je tak naštval? (Česká televize)

(více)

Recenze (122)

dejvy 

všechny recenze uživatele

I absurdní humor by měl mít nějakou logiku, která by ho činila vtipným...Chlapci, toto vám tedy skutečně nejde. Možná nejsem objektivní, jelikož jsem vydržel asi 20 minut, a to se mi nestává; snažím se většinou první díl novinky dodívat do konce, tady to ale fakt nešlo. Nakonec, když vidím spoustu čtyřhvězdičkových hodnocení, možná jsem mimozemšťan já... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl by měl nalákat a hlavně zaujmout. Měl jsem z toho pocit úplné nudy, příběhu postrádajícího humor. Nepatrný pokus o krimi vyšetřování v poslední třetině dílu taky nakonec nebylo nijak objevné. Jo, jeden dobrý vtip tu byl, ale ten již byl provařen do upoutávky na seriál. Jinak nemastné, neslané. Na to, jak jsem se na nový seriál těšil, byl pro mne první díl dost velké zklamání. 30% ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl označil jeden uživatel trefně jako bezpohlavní. Postavy mají proti očekávání celkem nevýrazný a málo zábavný charaktery, jako by se herci báli rozjet show (vyjma Aničky Fialový, ale její estébačka s náturou drsný kapitalistický policajtky nevim,nepůsobí moc autenticky,dobově). Na parodii jsou repliky málo vtipný, ani v mysteriózní poloze to zatím úplně nefunguje (československá parodie na Akta X, v jakou jsem trochu doufal, se nekoná..) Pocitově něco jako speciální sci-fi díl seriálu Vyprávěj. Ale abych nedělal jen kritický kruhy v obilí, levitující závěr byl kouzelnej a slibnej. Věřím, že se to rozjede, potenciál to má. 🛸 ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Naprosto promarněná příležitost, mohlo tu vzniknout něco podobného Aktům X či Faktoru PSÍ, taková akta X komunistického režimu a místo toho tu máme zase takovou zhovadilost. Naprosto to zabili. U nás prostě nejsou schopni natočit nic pořádného i když mají k dispozici takový materiál, jako mají v tomto případě. No nic, dám šanci ještě druhému dílu a pokud nedojde k rapidnímu zlepšení, tak končím. ()

mehmed 

všechny recenze uživatele

Stylizace, kamera, lolace, všechno fajn. Ulítlost, nadsázka, parodie doby a žánrů, ok. Ale chybí tomu to hlavní, vtip, situační humor. Zápletka je banální a předvídatelná, dialogy těžkopádné. Herci se snaží, ale není moc co hrát. Unylé tempo, které má asi navodit jakousi nysterióznost alá Akta X nefunguje. Zatím slabota. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Klubovna ufologů se nachází na fotbalovém hřišti v Třebotově u Černošic. (rakovnik)
  • Scény ze zemědělského družstva se natáčely na farmě v Opatově u Svitav. (Olík)

Reklama

Reklama