Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po objevení vražedné zbraně nabere vyšetřování nový směr. Maya pátrá po tom, co se opravdu stalo, a zjistí přitom nečekanou věc o svojí sestře. (Netflix)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zelená farba je už tak oktato vkladaná do mizanscény, že to nemôže byť náhoda. Buď ide "iba" o niečo symbolické, alebo môže ísť aj o kľúč k podstate veci. Rád sa nechám (príjemne) prekvapiť, Čaká nás dostatočné množstvo nových informácií, aby to malo správne grády a ja už som maximálne namotaný. Záverečný prazvláštny zvrat pôsobí ako niečo z iného typu seriálu, ale zatiaľ dostávame nové záhady, na odpovede príde rad neskôr. ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl "úspěšně" pokračuje v otravném trendu dílu prvního, jen ta hudba je snad ještě otravnější. Hodnocení je tedy dtto díl 1.  Klíčová informace je, že policista Bráhmaputra je nemocný (asi narkolepsie - v dalším díle mu určitě pomůže Deuce Bigalow, dobrej striptér!) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to zamotané způsobem, ze kterého se může vyklubat klišoidní netflixárna, ale závěrečná informace naznačuje jen o malinko blbější možnost. Že to bude přepálené megaspiknutí. Nebudu ale předjímat. Nicméně tvůrci mě pořád nepřesvědčili, resp. ještě jsem se "nenapojil". ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama