Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze uživatele quido_zidle k tomuto seriálu (3)

Podruhé mě neoklameš (2024) 

Právě jsme doma dokoukali celý excelentní švédsko-dánský seriál Most (wow!). No a udělali tu chybu, že si pustili hned další večer první díl této slátaniny. Bylo to jako se dívat na Marečku podejte mi pero a potom si pustit jednu z těch nových komedií s Langmajerem, u kterých se mění jen název, strašlivý děj, režie, dialogy a (ne)herci zůstávají stejní. A toto má teď na CSFD 72%?? Tady je už něco špatně... Hodnocení po dvou dílech: jeden velký střihačský a dějový chaos, strašlivě hlučná, otravná a děj nekopírující hudba, casting na přesdržku - nesympatičtí herci (úplně všichni včetně vystajlované hlavní hrdinky) a parodie na policajty. Celkově to kvalitou připomíná mexickou telenovelu, jenom s krimi zápletkou. Jedna hvězda a vlastně ani nevím za co... P.S. pro uživatele "monologa" - pokud prozrazuješ něco zásadnějšího z děje(jako třeba takovou maličkost kdo je vrah...) dej před to nápis "SPOILER", to je takové nepsané pravidlo ju (recenze čtou většinou lidi, co film/seriál ještě neviděli...)? ()

Epizoda 1 (2024) (E01) 

Právě jsme doma dokoukali celý excelentní švédsko-dánský seriál Most (wow!). No a udělali tu chybu, že si pustili hned další večer první díl této slátaniny. Bylo to jako se dívat na Marečku podejte mi pero a potom si pustit jednu z těch nových komedií s Langmajerem, u kterých se mění jen název, strašlivý děj, režie, dialogy a (ne)herci zůstávají stejní. Úvodní díl je: jeden velký střihačský chaos, strašlivě otravná a děj nekopírující hudba, nesympatičtí herci (úplně všichni) a parodie na policajty. Celkově to kvalitou připomíná mexickou telenovelu, jenom s krimi zápletkou. Jedna hvězda a vlastně ani nevím za co... ()

Epizoda 2 (2024) (E02) 

Druhý díl "úspěšně" pokračuje v otravném trendu dílu prvního, jen ta hudba je snad ještě otravnější. Hodnocení je tedy dtto díl 1.  Klíčová informace je, že policista Bráhmaputra je nemocný (asi narkolepsie - v dalším díle mu určitě pomůže Deuce Bigalow, dobrej striptér!) ()

Reklama

Reklama