Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Akčný komediálny seriál podľa predlohy Rhetta Reesea a Paula Wernicka a scenára Michaela Jonathana Smitha rozpráva o outsiderovi, čo dostane šancu na lepší život. K tomu však musí úspešne doručiť záhadný balíček naprieč postapokalyptickou pustatinou. (HBO Max)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (11)

Twisted Metal (2023) 

Sice opět kraluje tabulkový casting, ale… není to křečovité, balancuje ho akce a morbidní humor. Když jsme u toho humoru. Ten je bohužel dost často také trapně Infantilní (a zbytečný). To dává celkový dojem, že se seriál moc vážně nebere (a neštítí se krve a úchyláren). Jo a triky jsou celkem laciné (digitálně se dost šetřilo). Epizody jako takové jsou dost nevyvážené. Ta nejlepší je bohužel asi ta první (a ty s klaunem). Postupně se s to bohužel zvrhává ve vypatlanou grotesku. Jako nevím co jsem čekal od seriálové verze “demolition derby” (snad že by více ježdění a aut na totálku? Kobra 11 styl?). Rozhodně ale více dá fanouškům hry díky “easter-eggs”, než někomu hrou nepolíbeným. Za mě tedy spíš zklamání. Asi nejlepší je pustit si první a poslední epizodu a těšit se na druhou řadu. ()

VYR4ZIM3 (2023) (E01) 

První dojem Death Race… pak Mad Max… a nevím proč TWD (i když tam zombie vůbec nejsou). Takže za mě zatím vše v pořádku. ()

VC1RKUSU (2023) (E02) 

Klaun a řezníci… echt bizár. Bohužel tentokrát méně zábavy a více žvanění. ()

ZKN4PRDK (2023) (E03) 

Podle telefonu (Nokia 6150) musela apokalypsa nastat někdy okolo roku 2000… takže se to odehrává (jakože) v současnosti? OK :). Nicméně, protože se nudím (první epizoda hodně namlsala), všímám si opět (zbytečného) diverzního castingu a hledám logické díry v ději (jakmile spadla ta pouta na zem, bylo jasno). Navíc historie Stonea mě vůbec nezajímá… ()

KD0J3T4M (2023) (E04) 

Ten začátek byl debilní až na půdu. Také mě celkem dost zaráží Johnova neschopnost se o sebe postarat (za borce byl jen prvních deset minut seriálu), teď je to celkem břídil co se nechá při každém příležitosti chytit, okrást, zdrogovat nebo zmlátit. ()

KRZ0VTK4 (2023) (E05) 

Zase ho někdo okradl, zdrogoval, unesl a málem znásilnil. A to tři různí lidé už během prvních deseti minut… je to mentál. Epizodu zachraňuje Klaun. Kéž by ho tam bylo víc. ()

DRVTHRU (2023) (E06) odpad!

Objednávka: Menu #1 bez hranolků… donesla s hranolkami. Dál: Hranolky jsou zdarma… “to využiju”. To ten mentál co psal scénář měl výduť? komplet vše ve flashbacích je naprosto vypatlané. Zbytek je 100% nuda. ()

CV0KH4US (2023) (E07) 

Tak se nám to zvrhlo v 100% grotesku. Cokoliv okolo toho mamlase se až křečovitě snaží “slam-nout” jednou (rádoby) vtipnou hláškou za druhou. Funguje jen Klaun (bohužel ne dost). ()

EV3L1N (2023) (E08) 

Co to je zase za debilitu? Mamlasovi muselo být po “pádu” cca 22let, tak co to bylo s tím desetiletým klukem ve flashbacku? (Obzvlášť když našel tu Imprezu 2000) to mě zase nasralo. A hádejte co. Zase ho okradli… Co za debila nechá klíčky od auta v zapalování? Každopádně… fakt to nechápala. “Jeremy Clarkson: You can develop a relationship with a car and that's what non-car people don't get”.  ()

R04DK11 (2023) (E09) 

Velice roztahaná příprava na finále. Posledních 10 sekund vypadá (konečně) jako Twisted Metal. Bohužel moc málo… ()

SHNGRLA (2023) (E10) 

OK. Klaun se zapálenou hlavou je sice věrné hře, ale je to debilní. Epizoda vůbec (konečně) dělá čest svému jménu a odkazu na hru. Takhle to dává smysl (včetně potitulkové scény a druhé řady). Jen si mohli odpustit cca 70% obsahu této řady. ()

Reklama

Reklama