Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

je to tak na rozhrani odpadu! a jednej hviezdicky lebo miestami ma ten film tak neskutocne iritoval a miestami som citil i nenavist voci kazdemu kto sa na obrazovke objavil. vsetci herci do jedneho su otrasny a to hlavne jane fonda, lopez sa cuduj sa svete da zniest, ale vrchol vsetkeho je neskutocne debilny scenar ktory nuti kazdeho sa chovat ako individua bez mozgu a zakladnej logiky... Znizujem na odpad, lebo po druhy raz som to nedokazal dopozerat... ()

campix 

všechny recenze uživatele

Snažím se u svých komentářů o objektivnost, ale u některých filmů to prostě nejde. Příšerná tchyně a jí podobné filmy jsou přesně tím příkladem, prostě mě nebaví a nudí. Kdyby mi bylo 15 a byl bych sličná dívčina, tak možná, ale takhle za mne říkám hlasité ne. Sice scény s Jane Fonda jsou občas zábavné, ale prostě Příšerná tchyně nepřináší do svého žánru nic převratného a v tom svém žánru se jedná o průměr, který ani Jane Fonda nezachrání. Prostě další tuctový romantický film, kterých je na podobné téma vždy několik a mnohdy lepších. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Jane Fondová byla kdysi uznávanou ženskou filmovou hvězdou první velikosti, jenže filmový business je k herečkám krutý a drtivá většina z nich končí svoji kariéru předčasně. Po delší přestávce se pokusila vrátit k hereckému řemeslu a musela vzít zavděk postavou hysterické protivné tchýně, kterou by v dobách své slávy pokládala za urážku. Při některých jejích scénách jsem ji musel opravdu litovat. Opět jde o nenáročnou a předvídatelnou podívanou bez chytrého humoru a o ten druh filmu, který po pár hodinách zapomenete. Celkový dojem: 35 %. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Jane Fonda se nechtěla v době své největší slávy znát k filmu „Barbarella“. Vyloženě ten film nenáviděla a vždy prohlašovala, že je dramatická herečka a tahle role byl její největší omyl. Docela by mě zajímalo jaké pocity chová ke své nejnovější „dramatické“ roli tchýně. Mám ráda odpočinkové filmy, takže i přes nevalné kritiky jsem se na film a na opětovné setkání s Jane těšila. A přestože v tomto dílku dostala značný prostor ( jak se sluší a patří na velkou a slavnou herečku) a ve kterém se dá od okamžiku, kdy dámská válka je už otevřená a vzájemná, najít i jistý vtip. Bylo mi z jejího návratu na velká plátna dost smutno. ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl víceméně z donucení na cestě žluťákem (=busem). Je to odpadová hovadina, hrozný dialogy, tupej scénář, mizerná Lopezka a ty sladký řeči Vartana byli přímo k zblití (musel jsem to napsat). Ta jedna hvězdička je pro Fondovou. Škoda, že tak v hrozným filmu, ale jako milující tchýně byla famózní. Mít takovou doma, tak se jdu rovnou oběsit ;-) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Pro Jane Fonda to byl první film po 15 letech herecké přestávky od filmu Stanley a Iris (r. Martin Ritt). (imro)
  • Film, ktorý v noci sledujte Charlotte (Jennifer Lopez) a vystraší ju pri ňom svokra Viola Fields (Jane Fonda), je Nočná mora v Elm Street (1984). (fumatro)
  • O scénář filmu se v roce 2002 strhl boj, který vyhrálo studio New Line se sumou 1,3 milionu. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno