foto

John Aylward

  • nar. 7.11.1946 (72 let)
    Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Všechny cesty vedou do hrobu
2013 Gangster Squad – Lovci mafie
2011 Voda pro slony
2010 Legally Mad (TV film)
Norman
Podivní
2009 Promlčené zločiny
2007 Zatracení
Šedovlasý pán
2006 Celestinské proroctví
2005 Její případ
Příšerná tchyně
2003 Kašlu na lásku
L.A. Okrsek 187 (TV film)
2002 Cesta do války (TV film)
Česká spojka
2001 Návštěvníci: Cesta do Ameriky
2000 Třináct dní
1999 Can't Stop Dancing
Cena za život (TV film)
Instinkt
1998 Armageddon
Graceland
Netvor (TV film)
Útěk (TV film)
1997 Buddy
1993 Želví nindžové III
1992 Msta (TV film)
1990 Vražda mého otce (TV film)
1989 Third Degree Burn (TV film)
Tři uprchlíci
1988 Sedm hodin do rozsudku
1987 Stamp of a Killer (TV film)
1976 Secret Life of John Chapman, The (TV film)

TV seriály

2018 Yellowstone (TV seriál)
Kill the Messenger (S01E02)
2016 Tým Škorpion (TV seriál)
Sly and the Family Stone (S03E08)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Konec roku (S02E17)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Cukr a bič (S02E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Lepší lidská bytost (S04E13)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mlžení (S04E12)
Vánoce jsou jen jednou do roka (S04E02)
Bratři a sestry (TV seriál)
Zase na cestě (S04E24)
Miluj bližního svého (S04E22)
Není kouře bez ohně (S04E21)
2008 Mentalista (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S15E02)
Chicagská metoda (S14E19)
Pravda vyjde najevo (S14E16)
další epizody (5)
2007 Big Shots (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Sky na hranici (S14E09)
V jiném světle (S14E02)
Světla zhasla (S13E20)
2006 My Boys (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Světlušky (S04E08)
Alias (TV seriál)
Mateřský instinkt (S05E11)
S.O.S. (S05E10)
Západní křídlo (TV seriál)
The Last Hurrah (S07E20)
Requiem (S07E18)
Election Day: Part 2 (S07E17)
další epizody (4)
Hvězdná brána (TV seriál)
Satelit (S09E15)
Pohotovost (TV seriál)
Absolutorium (S13E02)
21 salv (S12E22)
Tělo a duše (S12E13)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Carnivale (TV seriál)
Damašek, Nebraska (S02E07)
Los Moscos (S02E01)
Západní křídlo (TV seriál)
The Wedding (S07E09)
Mr. Frost (S07E04)
Pohotovost (TV seriál)
Pan Rubadoux (S11E19)
Návrat do světa (S11E17)
2004 D.A., The (TV seriál)
Jack & Bobby (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Agatha Ripp (S02E08)
Pohotovost (TV seriál)
Strach (S11E04)
Where There's Smoke (S10E18)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Volný pád (S10E08)
Advokát (S09E17)
Bez jakýchkoliv výhrad (S09E14)
další epizody (4)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Nové časy (S05E12)
Pohotovost (TV seriál)
Teorie chaosu (S09E01)
Na pláži (S08E21)
Akta X (TV seriál)
Slunečné dny (S09E18)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Čtyři úhly pohledu (S08E01)
Hon na čarodějnice (S07E16)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
May Day (S06E22)
Vše v rodině (S06E14)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
Hříchy otců (S06E04)
Weaverová to zařídí (S06E01)
další epizody (12)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Spravedlivý boj (S05E08)
Trable začátečníků (S05E07)
další epizody (16)
1997 Advokáti (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Hříčky přírody (S04E08)
Od nuly (S04E06)
další epizody (14)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
Bez mozku to nejde (S03E07)
další epizody (7)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace