foto

John Aylward

  • nar. 7.11.1946 (71 let)
    Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Všechny cesty vedou do hrobu
2013 Gangster Squad – Lovci mafie
2011 Voda pro slony
2010 Legally Mad (TV film)
Norman
Podivní
2009 Promlčené zločiny
2007 Šedovlasý pán
Zatracení
2006 Celestinské proroctví
2005 Její případ
Příšerná tchyně
2003 Kašlu na lásku
L.A. Okrsek 187 (TV film)
2002 Cesta do války (TV film)
Česká spojka
2001 Návštěvníci: Cesta do Ameriky
2000 Třináct dní
1999 Can't Stop Dancing
Cena za život (TV film)
Instinkt
1998 Armageddon
Graceland
Netvor (TV film)
Útěk (TV film)
1997 Buddy
1993 Želví nindžové III
1992 Msta (TV film)
1990 Vražda mého otce (TV film)
1989 Third Degree Burn (TV film)
Tři uprchlíci
1988 Sedm hodin do rozsudku
1987 Stamp of a Killer (TV film)
1976 Secret Life of John Chapman, The (TV film)

TV seriály

2016 Tým Škorpion (TV seriál)
Sly and the Family Stone (S03E08)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Cukr a bič (S02E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Lepší lidská bytost (S04E13)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Mlžení (S04E12)
Vánoce jsou jen jednou do roka (S04E02)
2008 Mentalista (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S15E02)
2007 Big Shots (TV seriál)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Světlušky (S04E08)
Hvězdná brána (TV seriál)
Satelit (S09E15)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Carnivale (TV seriál)
Damašek, Nebraska (S02E07)
Los Moscos (S02E01)
2004 D.A., The (TV seriál)
Jack & Bobby (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Slunečné dny (S09E18)
2001 Alias (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Díra v srdci (S04E22)
Nechte malé děti (S04E21)
Odstíny šedi (S04E19)
další epizody (9)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Hříčky přírody (S04E08)
Od nuly (S04E06)
další epizody (14)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
Bez mozku to nejde (S03E07)
další epizody (7)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace