Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

honajz 

všechny recenze uživatele

Viděno ve Student Agency cestou do Brna... Začátek mě příjemně překvapil, šlapalo to, mělo to fóry a moc se mi to líbilo. Ale pak už asi autoři nevěděli, co dál, tak tam narvali spoustu blbostí a zhruba od půlky je to úplně jiný film o něčem úplně jiném, a až závěr dá na chvíli vzpomenout dobrého začátku. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Tchýně obecně nejsou příliš populární. A jde především o vztah muž-tchýně. Zde je to naopak - vzah žena-tchýně. A právě o tom je celý film. A to je vlastně všechno ... Na jedno podívání celkem dobré, ale bez neotřelých nápadů. Herecké výkony se pohybují okolo průměru. Jane Fondová je ve svém věku stále šarmantní dáma. To se musí uznat ... ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se z toho dalo vytřískat mnohem více - pane bože, nastávající tchýně, která je závislá na svém jediném synovi a její nastávající snacha, která není bohatá jako jejich rodina. Vtipných situací je ale ve filmu jako šafránu, v podstatě skoro nic se pořádně neděje, dokud Jennifer Lopez nezjistí, že ji tchýně nenávidí a vše na ni jen hraje. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Priemerná americká oddychovka, ktorá pobaví hlavne jednoduchého a nenáročného diváka. Netreba čakať veľa, iba trocha relaxu, ktorý ale v tomto prípade každý neznesie. Pre mňa je to tak na jedno pozretie. Nič zvláštne, Lopezová v plnej paráde a jej svokra Jane Fonda, ktorá hrala poriadnu mrchu celkom pobavila. Trocha kŕčovitý , ale predsa priemer. 52% ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec se Příšerná tchyně dala shlédnout. Byť jde o průměrný snímek, jejíž zápletku tvoří pouze souboj tchyně a nastávající snachy. Některé fóry mě rozesmály, některé ne a některé byly docela trapné. Celkově jde o oddechovku, která zaujme hlavně milovníky nenáročných komedií. Jennifer Lopez je jako herečka nepřesvědčivá, ale roztomilá, Jane Fonda přehrává, což se ovšem v komedii tohoto typu dá snést, a Micheal Vartan působí tak jak má - jako sympaťák. Dvě a půl hvězdy. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Jane Fonda prohlásila, že svou postavu modelovala podle svého bývalého manžela Teda Turnera. (imro)
  • Když se Viola obrátí na Tanyu s otázkou na její nejoblíbenější film, Tanya zmíní Pravou blondýnku (2001). Režisér Příšerné tchýně totiž natočil i tento film. (imro)
  • Jane Fondová se připojila k natáčení poté, co bylo natáčení Elizabethtownu (2005) pozdrženo o několik měsíců. (EbiGuetta)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama