Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (278)

Karush 

všechny recenze uživatele

Vidno, že režisér vsadil na humorná stránku filmu, situácie, keď sa Jane Fonda pokúša vyštvať Charlotte sú síce vtipné a svižné, ale týmto situáciám treba dať aj nejaké prepracované pozadie, základ, čo vyplní miesta medzi humornými scénami, radšej menej a viac prepracovaných situácií, ako dať tam čo najviac a už nasilu tvorených vtípkov. Toto malo za následok, že charaktery boli strašne slabo rozvinuté a prepracované a niektoré situácie boli divne vyriešené ako napr. prechody medzi okamžitou túžbou a skutočnosťou, síce boli trefné, ale neprehľadné, Určite sa divák môže zabávať na "Fonda-Lopez akciách", ale je k tomu potrebné, aby nemal prílišné požiadavky po akejkoľvek stránke. Podobné filmy: Vorsicht Schwiegermutter, Worst Week of My Life, Pravidlá lásky, Protivný svokor. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Jane Fonda se nechtěla v době své největší slávy znát k filmu „Barbarella“. Vyloženě ten film nenáviděla a vždy prohlašovala, že je dramatická herečka a tahle role byl její největší omyl. Docela by mě zajímalo jaké pocity chová ke své nejnovější „dramatické“ roli tchýně. Mám ráda odpočinkové filmy, takže i přes nevalné kritiky jsem se na film a na opětovné setkání s Jane těšila. A přestože v tomto dílku dostala značný prostor ( jak se sluší a patří na velkou a slavnou herečku) a ve kterém se dá od okamžiku, kdy dámská válka je už otevřená a vzájemná, najít i jistý vtip. Bylo mi z jejího návratu na velká plátna dost smutno. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný film!!!..důvod se dívat na příšernou tchýni téměř neexistuje, ani Lopezová ani Fondová nejsou podle mě dostatečnými lákadly pro širší publikum....film se dotkne pouze úzké skupiny lidí ( a nenadchne je ) a pak lidí, které zajímají i špatné filmy ( tam se řadim já )!!..přes všechnu kritiku, jsem se občas aspoň pousmál a zřejmě jsem měl dobrou náladu, protože Lopezová ( ač k ní nechovám velké sympatie ) mi přišla občas roztomilá!!!..a pokud se někde píše, že Fondová tady hraje dobře, tak hraje, ale to je přece za tři!! ()

campix 

všechny recenze uživatele

Snažím se u svých komentářů o objektivnost, ale u některých filmů to prostě nejde. Příšerná tchyně a jí podobné filmy jsou přesně tím příkladem, prostě mě nebaví a nudí. Kdyby mi bylo 15 a byl bych sličná dívčina, tak možná, ale takhle za mne říkám hlasité ne. Sice scény s Jane Fonda jsou občas zábavné, ale prostě Příšerná tchyně nepřináší do svého žánru nic převratného a v tom svém žánru se jedná o průměr, který ani Jane Fonda nezachrání. Prostě další tuctový romantický film, kterých je na podobné téma vždy několik a mnohdy lepších. ()

VerenaLord 

všechny recenze uživatele

Jako tzv. odpočinkový film, u kterého si nemusím namáhat hlavu, je to relativně slušné. Jen Jane Fonda asi ztratila rozum, když kývla na takto podprůměrnou roli, která není hodná její herecké velikosti. Celá zápletka mezi Jane a Jennifer je dost realistická (boj o syna, celkem běžné téma každodenního života), občas lze objevit i vtipné scény. Nepohoršuje, ale na druhou stranu ani duši neladí.. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Jane Fonda prohlásila, že svou postavu modelovala podle svého bývalého manžela Teda Turnera. (imro)
  • O scénář filmu se v roce 2002 strhl boj, který vyhrálo studio New Line se sumou 1,3 milionu. (imro)
  • Snímek byl nominovaný na cenu Golden Trailer v kategorii Nejlepší komedie. Z Teen Choice Arwards si odnesl celkem 6 nominací, například jako Film vhodný na rande či Nejlepší filmový lhář. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama