foto

Kevin Cooney

  • nar. 2.10.1945 (73 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 23 Blast
2008 Okřídlené bytosti
The Haunting of Molly Hartley
2007 Probuzené srdce (TV film)
Soukromá válka pana Wilsona
2006 Alibi
Jak jsem se stal psem
2005 Barry Dingle
Good Cop, Bad Cop
2004 American Crime
Bravo Girls: Opět v akci
2002 Austin Powers - Goldmember
Cesta do války (TV film)
Kód Navajo
Západním směrem
2001 My first Mister
Pravá blondýnka
Prci, prci, prcičky 2
2000 Klub zlomených srdcí
Krvavá volba
Last Mistake
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Tanec smrti
1998 Barvy moci
Sbohem lásko
Skandál Bulworth
Superlék
1997 Con Air
Hlídači času
Město šílenců
Past
1996 Den nezávislosti
Invader
Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
Woman Undone (TV film)
1995 Mrtvý muž přichází
Terror in the Shadows (TV film)
1994 Bílá míle (TV film)
Jasné nebezpečí
1993 Najatá k zabíjení
V zajetí ledu
1989 Noční hra
Roe vs. Wade (TV film)
Společnost mrtvých básníků
Červené jako krev
1988 Úplněk v modré vodě
1986 Yuri Nosenko, KGB (TV film)
1985 Výlet do městečka Bountiful
1981 Požehnání smrti
1979 North Dallas Forty

TV seriály

2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Láska mezi rozvalinami (S03E02)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Příběh o Lucy a Jessie (S05E17)
2008 Médium (TV seriál)
Aftertaste (S04E06)
Odložené případy (TV seriál)
Cesta (S05E15)
2006 Will a Grace (TV seriál)
Píseň pro nevěstu (S08E15)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Ain't That a Shame (S04E13)
Insurgents (S04E06)
Alias (TV seriál)
Doručitelný (S05E02)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Formality (S05E07)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj sex bez závazků (S02E11)
2001 JAG (TV seriál)
Kráčet na křídlech (S06E20)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nepřátelská obloha (S01E09)
Ally McBealová (TV seriál)
Poslední panna (S04E05)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Hungry Man (S01E21)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Výhra (S01E09)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Life Choice (S01E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace