Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při náhodné kontrole je zadržen muž, jehož auto se ukáže být spojené s únosem mladé ženy Brendy. K únosu došlo před dvěma roky a on o něm vypráví, jako by se chtěl se svým činem chlubit. Policisté tedy případ otevřou a zjistí, že Brenda nebyla jediná. V každém městě, kde muž pracoval jako zvukař v obchodech, kde se upravují nahrávky zákazníků, se pohřešovala nějaká žena. Vzápětí najdou ve sklepě domu, kde dříve bydlel, zazděnou mrtvolu jedné z pohřešovaných. Je Brenda ještě naživu? (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tady dalšího magora, co se rád díval, jak jeho oběti vzdávají boj o život a pak je zaživa zazdil. Moc jsem sice nepochopil ty jeho pohnutky se najednou přiznat, když si pak hrál s policajtama na kočku a myš při svých výpovědích – kde postupně vyplulo na povrch, že unesených mrtvých žen a dívek bylo více…Mělo to ponurý nádech, ale v některých momentech mi u této epizody prostě haprovala logika – tudíž zůstanu u průměrného ohodnocení… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V závěru epizody, když běží Brenda (Kathleen Munroe) za Davidem (Jeff Hephner), má na sobě deku, která spadne na zem. Když poté před kamerou projede auto, tak deka ze země záhadně zmizí. (Zix.)

Reklama

Reklama