Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Mötley Crüe... já--- já prostě nevím co říct. Jejich muziku nijak moc neposlouchám, ale jakýkoliv audiovizuální počin o nich je naprosto neuvěřitelné živelné zjevení - minimálně Pam a Tommy a tohle bylo. Šílený, moc dobře natočený, chytrý, explicitní a neuctivý, vtipný a bůhví co vše ještě... tohle prostě nejde takhle popsat. Oni jsou prostě zjevení osmdesátkových amerických rockerů a a i přes to, že nejsou úplně mými největšími oblíbenci, tak tohle jsem si opravdu oblíbil. A rozhodně není lží, že je toto jeden z nejlepších netflixovských filmů. Ústřední čtveřice Daniel Webber (Vince Neil), Machine Gun Kelly (Tommy Lee), Douglas Booth (Nikki Sixx) a Iwan Rheon (Mick Mars - sakra, proč tu není a nejde označit?!!!) jsou prostě živly a tu šílenost a rockový duch dokázal předat na maximum, za pomoci dravého vizuálu a hrátek s příběhem. A fakt čumim. Tohle je rock'n'roll baby, co víc říct. Takhle má vypadat životopisný film o kapele. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Hudbu Mötley Crüe neposlouchám, ani vlastně není ničím zvláštní, stejně tak glam rock/metal šel mimo mě. Nicméně jestli se něčemu říká "sex, drogy a rock'n'roll (a Jack)", pak je to právě tenhle film a vůbec kariéra těchto šílenců. Jak bylo řečeno na začátku filmu: "My nebudeme jen hrát jako ostatní kapely, my lidem dáme pořádnou show!" A to se taky stalo. Nebýt toho, troufám si říct, že by byli jen další kapela v řadě. Pravdou je, že film má největší grády hlavně ve své první půlce a vyvrcholí POV ukázkou, jak vypadal běžnej den na turné takové rockové hvězdy! :D Pak to trochu upadá, celkem se to uklidní, ale vlastně to má asi logiku, oni se kluci s věkem taky už umírnili. Já jsem se bavil, bylo to trhlý, šílený, vtipný a občas i dramatický, kapela umí sama sebe brát s nadhledem, což je důležitý. P.S.: Krátká vsuvka, jak se M.C. potkali s Ozzym, je druhým vrcholem filmu! ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tihle chlapci si slogan sex, drogy a rock´n´roll! vzali hodně osobně. Během sledování snímku jsem si vzpoměl na všechny kritiky snímku Bohemian Rhapsody a říkal jsem si, tohle je pro Vás kolegové. Našlapaný, neuhlazený, upřimný s absulotně našlapanou první hodinou, kdy má film vysloveně trysky u prdele. Dostane tě, ale o to víc zamrzí tuctový závěr, nechápu, nerozumím. Mít to na konci stejný level jako na začátku dávám bez diskuzí pět a to jsem o kapele v životě neslyšel. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Opravdu jízda po celý film. Jméno Nikki Sixx znám kdesi z novin a o skupině Mötley Crüe jsem taky jenom četla. Jejich hudbu jsem neznala. Takto nějak si představuji životopisný snímek o kapele. Žádná omáčka, žádné zbytečné kecy, jen drsný děj. Pravda, nejsou to žádní skauti, ovšem to jsem ani nečekala. Kokain, heroin, chlast a děvky, to se line celým filmem. Ale také něco málo z rodinného života a několik osobních tragédií. No a samozřejmě hudba, která vůbec není špatná. Kdo máte rád životopisné filmy, určitě doporučuji. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Odpudivo naturalistické, ale zato mimoriadne zábavné vyobrazenie toho, ako asi vyzeral život rockových hviezd v 80. rokoch. Tých nechutných, bizarných, zvrátených, šialených a odporných scén a situácii je v tomto filme toľko, že ak by ich naložili na vlečku, žiadny kôň ju neutiahne. Môžte mať na háku Mötley Crüe aj celý glam rock, ale tento flick rozhodne neobchádzajte. Toto je jedna veľká, šialená jazda plná alkoholu, drog, lacných žien a ľudských pokleskov. Ale pozor, nie je to len samoúčelná prasačina. The Dirt je hlavne životopisný film, čo sa naplno a s plnou vážnosťou prejaví až v druhej polovici snímku. V jednej chvíli sa budete zabávať, smiať a užívať si príbeh, no v tom sa dej preklopí do nekompromisnej, mimoriadne depresívnej drámy, plnej nešťastia a smrti. O stupeň lepšia sranda ako Bohemian Rhapsody, a o parník akčnejšia a uletenejšia. Ozzyhy pri bazéne budem mať ešte dlho pred očami....fuj... toto sa naozaj stalo? SexDrugsRocknRoll and fuck em all.... 80 %!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)
  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)

Reklama

Reklama