Reklama

Reklama

Yamakasi 2 - Velká výzva

  • Česko Velká výzva (více)

Obsahy(1)

Členové Yamakasi beze strachu šplhají po vysokých budovách a létají vzduchem. Při setkání v Bangkoku náhodou narazí na skupinu bezohledných bojovníků, kteří pracují pro Yakuzu. Když se jeden z členů Yamakasi zamiluje do dívky z konkurenčního týmu, ocitá se náhle on i jeho přátelé v nechtěné válce gangů... (oficiální text distributora)

Recenze (39)

Repulsion odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiš, to je blbé. S jedničkou to mnoho společného nemá. Jednička byla příliš jednoduchá a přímočará, ale jako oddechovka v zásadě „do pohody“. Tady se tomu zjevně tvůrci snažili vtisknout nějakou „hloubku“, ale moc se asi koukali na http://www.csfd.cz/film/203794-avatar-legenda-o-aangovi/ nebo něco podobného a nedošlo jim, že pro zvolený formát to není úplně ta nejlepší inspirace. Výsledkem je opravdu neuvěřitelná volovina nemající hlavu ani patu. Je to škoda. Ta parta parkouristů je jinak docela sympatická. Dalo se vymyslet něco lepšího. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dal Yamakasi #1 4 hvězdičky, musím dát tady o jednu méně. No jo... ale bacha! Tohle není Yamakasi #2! To jen mazaný distributor zase na něčem parazituje... no takže nic. Srovnání padá (nemá to smysl). Přesto to na víc než 3 hvězdičky není protože je to: víc akce, víc soubojů, méně parkur, méně scénář a ta vychcanost distributora mě taky nakrknula (jinak bych po tom filmu asi nesáhl). Víc než průměr nedám. Slabý průměr... ()

Reklama

Pharlap 

všechny recenze uživatele

To teda byla slabosta.. kde jsou ty stare dobre časy base-jumpingu.. a mimoúrovňové akrobacie..? na co ten přiškrcený příběh o přátelství a zradě..? na co najednou bojová umění..? nebo to znamená, že každěj do umí hopsat, umí zároveň perfektně jiu-ji-tsu.. kung-fu? a co mela znamenat ta scéna alá Kill bill 1? myslim tu Uma Thurman vs. Crazy 88.. to bylo jako co..? Bohužel.. i tahle dvojka pokračuje spíše v neveselé tradici nevydařených dvojek.. ()

system 

všechny recenze uživatele

70%. Jako oddychovka je to fajn, samozrejme se to nesmi brat prilis vazne, jinak si film neuzijete:-). Pokud ovsem preskocite trapny scenar a jeste trapnejsi dialogy (Yamakasi opravu neni herecka skupina:-), ceka Vas svizna akce plna kaskaderskych kousku, parkouru (opakuju, ze Parkour je sport) a bojovych scen, vrcholem budiz scena na bambusovem leseni. Francouzi proste umi. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dvojka je narozdíl od jedničky už "jen a pouze" typickej akční film ve stylu například Rush hour a podobých filmů s podobným zápletkama a navíc má Yamakasi 2 fakt otřesnej scénář, ale když řikám otřesnej, tak myslim fakt naprosto otřesnej, kdy se člověk někdy dočká i pocitu, že snad na půl hodiny usnul, jinak by přece nebylo možný, že se postavy tak znaj, ví kde se najít atd., ale to je fuk, hlavní je, že to baví a to hodně, že akce je dostatek a že o akrobacie, skoky a šplhání ve výškách tu nouze taky neni. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama