Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tříletý šimpanz Jack byl součástí univerzitního výzkumného projektu dr. Kendalla, kde se naučil velmi dobře komunikovat s lidmi. Poté, co dr. Kendall nečekaně zemře, má být Jack použit pro biologický výzkum. Naštěstí laborant Darren pomůže dostat se Jackovi pryč - posadí ho na vlak jedoucí do jeho rodiště a k jeho matce. Jack však zastávku zaspí a ocitne se v zasněžené Kanadě - zemi sněhu, ledu a ledního hokeje. Opuštěn v neznámé zemi, Jack brzy najde mladé přátele - Taru a jejího bratra Stevena. Ačkoliv je to Steven, kdo hraje lední hokej, právě jeho sestra Tara naučí Jacka bruslit. A tak má hokejový tým brzy nového hráče. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Snipsley 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? Obyčejný hloupý film, který si získá leda velmi mladé přížnivce právě hlavní opičí postavou a jejími nenáročnými vtípky, díky kterým VIP získá alespoň jednu hvězdičku. Víc si nezaslouží. Je určen pro chvilkové pobavení malých dětí a je to škoda, že téma ledního hokeje se nedostává do kvalitnějších filmových sfér. Tady se jen ztrapňuje a všem je jasné, že cokoli v tomto filmu na ledě uvidíte, by se ve skutečnosti jen tak nestalo... Alespoň si režisér Vince na nic víc nehraje. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo moje dětství, vždycky u svých prarodičů, jsem tyhle filmy sledoval, kdy to bylo vypálené na DVD a jestli to náhodou, ještě nebylo na video kazetách, od té doby, kdy jsem "vyspěl", jsem je neviděl a ani vidět nechci, chci mít jenom ty hezké vzpomínky na tyto filmy. Jako dítě, byl Jack můj filmový idol a ohodnotit tady filmy, jsem úplně zapomněl. Láska z mého dětství. Samozřejmě co já si vzpomínám ty filmy nebyly nikdy perfektní, ale nikdy na ně nebudu mít ani křivé slovo. 7/10 ()

Reklama

inachisio 

všechny recenze uživatele

Je mi docela líto toho nízkého hodnocení, protože je to velmi milý film s velmi milou opicí v hlavní roli a velmi milými vedlejšími postavami, který možná scénářem ani efekty nepředčí ostatní filmy, o to více je ale přirozenější a milejší. Pro mě je to film mého dětství, který mě inspiroval a na nějž si stále někdy vzpomenu. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Asi tak do polovičky filmu sa to javilo ešte celkom dobre s občasnými momentami, kde opatrovatel nezvládol svoju hereckú úlohu ani náhodou, ale od nástupu šimpanza na zápas to bola vyložene fraška vhodná len pre deti a jednoduchších ľudí. Nebyť tých sílených ksichtov a úšklebkov, tak by to bol uspokojivý rodinný film pre diváka nižších nárokov. Slabinov filmu boli samotný herci a z časti aj scénar. Pre deti dobré, ale ake je to pre ostatných hovorí samotné hodnotenie uživatelov a ich komentáre. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama