Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honza Růžička je bývalý skvělý fotbalista, bývalý skvělý trenér a možná brzy i bývalý manžel. Po problémech s alkoholem, na který má nulovou toleranci, po rvačce se svojí střeleckou hvězdou Paškou, po rozbití auta svému sokovi a útoku na přivolanou policii je Růžička vyhozený ze Sparty a jeho trestem je trénování dětského futsalového týmu na základní škole. Vítejte v Malé velké lize! (prima+)

(více)

Recenze (7)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přikláním se k většině a kvituji, že prima nasadila do prime-time i něco jiného než ZOO nebo podobné h*vna s tou černovlasou saxánou. Je z toho ale pořád cítit ta jednoduchost a plastovost. Kurde, to tu už umí točit pořádné seriály jen ČT a občas za jedno desetiletí i "vojo"? Začátek nemastný neslaný a tahá to opravdu jen Mára Němců. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Někdo z Primy viděl Okresní přebor, Lajnu a Vyšehrad, dosadil partu malých kluků a vytvořil jakýsi mix s feelingem stylového sportovního, dětského filmu s hlavním hrdinou, který je vlastně trochu záporný, aby byl přitažlivý. První díl ukázal, že se to snaží a na několika místech to jde velmi dobře, výsledný dojem je sice někde na půl cesty, ale nadějné to je. Pilířem je herecký koncert Němce a Myšičky a jako ta kladná bytost dobroty Haváčová. Na produkci Primy docela i odvážné, ale zatím slabší tři hvězdy. ()

reich 

všechny recenze uživatele

Všeobecně vzato, co všechno vyprodukuje Prima, tak ve většině případů se nedá na to koukat, viz. jejich pýcha Eliška a Damián, či Zoo... Ano seriál vykrádá americký film Malí obři z roku 1994, snaží se napodobit Lajnu... Ovšem neurazí to a hlavně dá se na to koukat a člověk dokonce najde sem tam nějaký vtip. Marek Němec je asi největší plus tohoto projektu, který je na něm postaven. 50% ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Růůůža, řítí se jak lavina – Růůůža, genius i dilina – Růůůža, z vrcholu na dno Sparta, základní škola, vyhrát, padnout“. Vyšehrad pro diváky nekonečných telenovel? V důsledku určitě lepší, než si všední den před spaním dát ZOO, Modrý kód, Jednu rodinu, nebo co vůbec všechno ještě naše soukromé televize vysílají. Samozřejmě, že z toho je cítit ten veřejnoprávní prefabrikát, ale samotné téma je léty ověřené, plus Marek Němec si svou „kopačku“ dává docela s chutí a tak si tenhle „malý velký seriál, ty vole“ zaslouží určitě ještě další šanci. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Z toho hnoje co Prima vysílá si i člověk fotbalového řemesla našel chvilku a dal tomuto šanci. Režie včele S Machalou není vlastně vůbec ničím, ale díky bohu to zase není od Buchara. Sice nechápu ty tři přednesy do kamery, ale co už. Jasně, že sparťan ze začátku je v laufu, Mára Němec si to docela dobře dává, ale to je bohužel tak všechno. Nevím jestli bylo potřeba dělat něco nového, když ty ostatní podobně laděný seriály byly dobrý. Ty dětský herce prostě nedám. Je to až tak nalajnovaný, že už mě to odrazuje vůbec pustit druhý díl. K menšímu plusu tak může dát, že se to natáčelo v baru kam chodím. Tady se bojím, že Mára Němec to fakt nevykope sám. Druhý díl ještě mrknu, ale nevypadá to na další Vyšehrad s Lavim. Jestli je to špatně nebo dobře, to asi až posoudí další. Já bych klidně bral starší herce a klidně starší dorost, když už.45% ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se trenér nechoval jako debil, ale jen jako mírné hovado, bylo by to o moc lepší. Samotné ty vole to fakt neutáhne. Špatně napsaná role. Herecky ok. Jako parodie na lajnu to fungovat může, pokud se jí to mělo nějak podobat, tak to ani náhodou. ()

Reklama

Reklama