foto

Martin Kubačák

  • nar. 8.5.1976 (41 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zločin v Polné (TV film)
2014 Jakub a jeho pán (divadelní záznam)
2011 Lidice
2008 Devatenáct klavírů (TV film)
2005 Hostel
2004 Kontakty (amatérský film)
2002 Tři mušketýři (divadelní záznam)
2001 Rebelové
Vzkříšení (TV film)
1999 Vincenz Priessnitz
1996 Na hraně (TV film)

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Staré hříchy (S02E07)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Palebná síla (S02E07)
2016 Na vodě (TV seriál)
Utopená (E06)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Reportérka (TV seriál)
V plamenech (E02)
Nad první kauzou (E01)
2014 První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Svědci z onoho světa (S01E19)
Jízdenky do Paříže (S01E18)
další epizody (7)
2011 Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV seriál)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Šťastné a veselé (E06)
Zpátky do jednadvacátého století (E05)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Loupežník (S02E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace