Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Velká Británie Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Séria nie je dokonalá. Má nejaké dejové diery, Niektoré postavy mohli byť silnejšie, niektoré príbehové oblúky boli slabé. Ale celkovo to bolo dosť chytré, aby ma to zaujalo, ako dobrá miniséria o cestovaní v čase. Miestami je to však až príliš komplikované, mätúce a nelogické. Ps je vtipné, keď niekto píše, že to celé nezniesol dopozerať a aj tak to ohodnotí a ešte napíše aj recenziu, samozrejme vulgarizmy nesmú chýbať. Ako ináč u tejto užívateľky. 😅😎🙄 ()

Aurewen 

všechny recenze uživatele

Jako na seriál dost dobrý. To, že některý dějový linky byly dopředu čitelný (záporák, který proplouvá roky, boys story nebo to,že policistka bude klíčově v odboji) mi ani tak nevadilo, jelikož to byla minisérie. Dost mi to celé připomnělo Atlas mraků, který jsem nikdy nebyla schopná dokoukat natož číst. Bavilo mě herecký neokoukaný obsazení a myslím,že o Shiře ještě více uslyšíme, jelikož nenápadně hraje čím dál více. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Az po dopozerani vyborne vypointovaneho zaverecneho dielu, ktory prepoji tri casove linie a osudy ludi v roznych obdobiach som zdvihol svoje zamyslane, priemerne hodnotenie. Herecky, az na jednu-dve vynimky, nemam moc co vytknut. Celkom mi sadlo i pohravanie sa s casovymi paradoxami a dosledkami "vynutenych casovej slucky". Taktiez bezna realita vsetkych troch vysetrovacich linii je v pohode, hoci kolise ich presvedcivost. A tak, ak sa vam aj z uvodu nejaka nebude zrovna pozdavat, odporucam vydrzat az do podareneho rozuzlenia. Zaujimave a kvaliten spracovane sci-fi s exkurzami do roznych casovych obdobi. Odporucam, dalsi podareny britsky kusok. ()

RafaKrakal 

všechny recenze uživatele

Pokud bych předtím neviděl Dark, určitě bych dával 5 hvězd, nicméně díky znalosti Darku je moje hodnocení o jednu hvězdičku nižší, a to jen díky závěrečné epizodě, která mě trochu zklamala. Jinak však nemám co vytknout, Bodies sebou přináší mysteriózní atmosféru, velmi kvalitní příběh, dobře vykreslené postavy a řadu nepředvídatelných zápletek. Nadto prolínaní časových linií nepůsobí zmatečně, ale naopak vytváří jedinečný zážitek, který jsem měl naposledy právě u brilantního Darku. Pro milovníky tématiky cestování časem 100% doporučji. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Jste milování..... Tam kde Netflix zklamal s mysteriózní sérii 1899, tak u Těl se zklamání nekoná. Komu se líbila Ďáblova hodina, Lazarus projekt a Dark, tak bude spokojený i s Těly. Poslední zmiňovaný Dark měl strašně složitý a rozvětvený děj. Těla jsou daleko jednodušší na příběh a postavy. Ale i tak je to pěkně zamotané. Postavy hrají neznámi herci a to je dobře. Všichni 4 detektivové jsou sympatičtí, mají svůj vlastní příběh, který celkově zapadá do hlavního příběhu. Hlavní dějová linka není zas až tak originální, ale to mi nevadilo.Jedná se o mini sérii, takže to rychle uteče.... Celkově nám letos Netflix nic lepšího v kategorii sci-fi, mysteriózní série nenabídl... Za mě spokojenost... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • The Irish Independent si všíma opakovaný výskyt motívov (ako napríklad „Vieš, že si milovaný“) a mien (ako napríklad „Harker“ a „Mannix“), podobne ako vo filme Atlas mrakov z roku 2012. (Arsenal83)
  • Mnohé scény boli natočené v „Starom meste“ v Kingston upon Hull s využitím nádherných viktoriánskych budov v centre mesta Hull a niektoré scény zo seriálu boli natočené na palubách lodí v lodeniciach v Yorku. Mnohé z futuristických scén boli natočené na University of Leeds a v Sheffielde. Natáčacie obdobie trvalo od 16. mája do 21. októbra 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama