Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

Larushka odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím v průběhu a ne po skončení. Po poslední vysílané epizodě jsem snížila hodnocení z jedné hvězdy na odpad (#party #fullmakeup #nicedress #why?). S klasickým Survivorem tento pořad nemá společného takřka nic. Nekonečně dlouhé epizody, vyplněné prázdným plkáním. Hry jsou nesmyslně dlouhé, místo, aby se zapojoval celý tým, tak se hraje třeba na dvojičky a na 7-10 vítězství. Potom ještě rovnou o individuální imunitu, proč? Kdo si u sledování nepodřeže žíly, tak vítězí! Aby na kmenové radě po zvolení člověka následoval ještě duel s člověkem, kterého vybere vítěz individuální imunity, taky vůbec nedává smysl a prakticky to vylučuje možnost blindsidů, což je škoda, ale nevyužitý potenciál české verze to už stejně nezachrání. Je to škoda, ale vlastně jsem to, že to bude průser očekávala. Kdyby jste někdo přesto chtěl Survivora sledovat, protože vás něco v soutěži zaujalo, tak doporučuju australského Survivora, ten mi v současnosti přijde kvalitnější než americká verze. Jen se hůře shání. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavosti z natáčení a zákulisí: Natáčelo se u Máchova jezera, na Lipně nad Vltavou, při Mušovských jezerech a koupališti Džbán. Jde o první reality show, kterou režírovali diváci a fanoušci originálního Survivoru prostřednictvím diskuzí na sociálních sítích a pomáhali tak amatérským tvůrcům postupně s režií, dramaturgií a principy. Hudbu skládal Basil Poledouris a Vangelis. Jedná se o dosud nejdrsnější reality show natočenou nejdál od civilizace, infrastruktury a fast foods za rok 2022 na území ČR. Tvůrci se nechali inspirovat tropickými lokacemi originální a populární americké série Survivor. Pro nedostatek financí však museli použít turecký fake. Stejně tak volba na dva týmy, jenž jeden tvořily celebrity byla velmi úsporná a nasazeny tak byly celebrity pouze známé divákům kanálu You Tube nebo čtenářům TV magazínu. Výběr celebrit byl konzultován s psychiatry, ortopedy a šéfkuchaři. Ti doporučili konkrétní jedince, kteří by se mohli velmi brzy sami vyřadit, ať už díky depresím z teplé deky ve spacáku nebo nemožnosti si denně zapálit jointa nebo sportovně založení uchazeči, kteří si ublíží i na rovné cestě ke koupališti Džbán. Tím také produkce následně značně ušetřila a mohla si dopřát i natáčení v klubu Duplex. Soutěžící měli na výběr z několika módních outfitů, dle počasí nebo typu soutěže, které měli poblíž natáčecích míst v karavanech. O úpravu většiny žen se staral tým maskérů, kteří to neměli vůbec lehké - upravit dámy tak, aby působily nenamalovaně, ale přitom svěže, učesaně, ale přitom zanedbaně a depilační experti dohlíželi, aby náhodou někomu něco nepovyrostlo, neboť moderní trosečník přežije pouze je-li pravidelně depilován. Samostatnou kapitolou jsou někteří z účastníků zájezdu, kteří prostě dojeli na... skautský tábor a byli překvapeni, že večer se nespí v chatkách, ale že se musí natočit pár záběrů noclehu na prkenné palandě a hasiči jim budou stříkat vodu do spacáků. Casting pořadu divákům naservíroval klasickou a Evropskou unií vyžadovanou sestavu soutěžících. Nechyběl: Bílý uprchlík z odvykačky. Černý svalovec - vymetač reality show. Žlutá ambiciózní Asiatka - vymetačka všech reality show. Blbá blondýna - vymetačka tv show. Maďarský pitbull - najdi & znič. Truhlář-filozof otrava. Sympatický moderátor rádia, který nevyhraje, protože mu scénář přikáže odstoupit. Youtuberka s povolením nasírat. Silikonová držitelka silikonových ňader. Nešikovný hloupý fitness trenér, kterému jsou svaly na nic. A obligátní ženomuž, hledající pohlaví daleko od domova. Sem tam se potěšilo pánské oko na opálené zadky i předky. Sympatie však divák těžko hledá během pěti měsíců vysílání. Přesto je třeba trošku povzbudit tvůrce, produkci a doufat, že podobný Survivor Light už nikdy nebude a rady od diváku, fanoušků Survivor Original si vezmou k srdci a buď se na to úplně vyserou a nebo natočí pořádnýho Survivora s celebritami jako jsou Jakub Prachař, Eva Burešová, Ondřej Sokol, Adam Mišík, Jan Kraus nebo Roman Prymula. ()

Reklama

moviechecker odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako skalný fanúšik Survivora som dostal včera šialený nápad pustiť si Survivora ČS, vravel som si, že majú už tretiu možnosť napraviť svoju reputáciu. Bohužiaľ toto bola iba paródia na Survivora. Jeden by si povedal, že pokiaľ to už 3x spackáme tak sa budeme držať originálu čo najviac, ale nie československí dramaturgovia a producenti si idú svoj trápny koncept v štýle farmy a ďalších kravín. Keby si boli vzali príklad aspoň z Austrálskeho Survivoru urobili by lepšie než si tu umelo naháňať hviezdičky. ()

Emo-haunter odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní tragikomedie. A všechno začíná už kokotským castem, který se na to po pár dních vysere. Co jsem zatím viděl, tak samá demence, kretenismus a debilita. Žádná chemie, nulová strategie, taktika, sociální aspekty. Přijde mi, jak kdyby nikdo z castu nevěděl, proč tam vlastně je a co tam pohledává. Když k tomu připočtu i doopravdy špatnou režii, nemohu dát nic jiného, než čistokrevnej odpad. Kdyby měli zkusit orginál Survivor, nevydrží ani pět minut. Toto je fakt fail největšího kalibru. Víc se rozepisovat nebudu, nemá cenu plýtvat časem. ()

LasT_Olt odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako originální Survivor, který se vysílá už přes 20 let, se i česká Nova už mnoho let snaží, v neperiodických odmlkách vykrást tuhle dnes již kultovní reality show. Kdybych to měl popsat po lopatě, je originál a Survivor ČZSK, asi jako Napoleon u Slavkova a Napoleon u Lipska. Špatně je tady vlastně úplně všechno; slow motion záběry, medailonky (jak z nějaké Superstar tvl), hudba (ti zmrdi z Novy si dokonce dovolí tam používat překrásnou hudbu od Two Steps From Hell, což mi trhá žíly), neustále tleskání úplně všemu, ubrečená verze Travise Scotta (toho kdyby potkal Jeff Probst tak by ho vážně asi zabil a ne mu ještě říct, jak je statečný a že je v pohodě, že to quitne druhý den do prdele). Nejhorší je ta dramaturgie, ta u tohohle pořadu fakt kolabuje víc jak můj milostný život a to už je co říct. Pure comedy right there. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Survivor se začal natáčet krátce po novém roce v lednu 2022, doslova pár dní poté měl premiéru v televizi. Nejdříve měla být premiéra 11. ledna, poté byla kvůli problémům s covidem-19 posunuta o týden na 18. ledna. (Zix.)
  • Kmenová rada ve skutečnosti trvala hodinu a půl. (TheSlezy)

Reklama

Reklama