Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (182)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Proč název Survivor? Proč ne VyVolení v džungli? Tvl týpek tam žere všechny možné humusy, aby přežil, postaví vor, postaví chajdu, postaví z kokosů protiatomový kryt a mořskou jadernou elektrárnu, survivor badass, proti kterému je McGyver obyčejný čučkař, ale vyletí ze soutěže, protože dvě našminkované pipiny, které neumějí ani rozdělat oheň, mu dají vyhazovací hlas? WTF? Tohle se tam samozřejmě nestalo, ale principálně ta soutěž takhle funguje. A to je hrozně špatně. Udělejte už někdo skutečnou survivor reality show. ()

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech naprostá tragédie. Soutěžícím mnohdy nejde vůbec rozumět, proto mě štve, že někdy chybí titulky. Co mě ale nejvíc vytáčí, je dramaturgie. Po třech dílech, vlastně šesti hodinách, se vlastně vůbec nic nestalo. Vrcholem amatérismu byla soutěž ve druhém díle, která trvala 40 minut!! Ostuda, hanba, zbytečně vyhozené peníze. A aby toho nebylo málo, soutěžící dostanou na začátku hry zápalky a mají udělaný základ tábora, respektive místo, kde mohou ležet. Tohle není Survivor. Jednu hvězdu dávám za některé vymazlené záběry. Dal Už to sledovat nebudu, je to ztráta času. ()

Reklama

SniperG1 odpad!

všechny recenze uživatele

A ánóóó máme tu finálový duel mezi Karlem a Pepikem na pouhých 27 vítězných bodů...takže máme o co hrát??... Anóóó... Dobrá jdeme na to... Po velkém nervy drásajícím boji a za stavu 26:26 musí rozhodující bod rozhodnout foto finish...bylo to opravdu o chlup, ale vítězem se stává Pepík a vyhrává cheesecake a kafe. Gratulujeme!!... Opět zase TV Hovna absolutně nepochopila podstatu této parádní soutěže a vše jako vždy úplně dojebali...hnus!! ()

campix 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek originální US reality show kvitují jakýkoliv pokus o její reinkarnaci pro náš trh. Zatím jsou to pokusy všechno tak nějak všelijaké. Robinsonův ostrov byl ve spoustě věcí na správné cestě, takže je trošku divné, že se nepokračuje, ale skáče se přímo do licencovaného Survivora. Tvůrci si zde hned do premiérové série pomáhají akvizicí ''celebrit'', které stojí proti zástupcům obyčejného lidu. Bohužel jsou to až na pár vyjímek možná až céčkové celebrity a účastníci různých předchozích reality show. Takže pro drtivou většinu lidí nikdo zajímavý. Rychlým výčtem co se nepovedlo - technické zpracovaní/střih/nesmyslně natahované soutěže/nesmyslně natahovaná celá show/duely/další fuck-upy jako když někoho odvolá lékař, tak se po čase zase vrátí. No vypsat všechno by bylo dost na dlouho. Celkově nejsem spokojen, snad se ale bude pokračovat a vychytají se mouchy, protože posouvat se můžeme prakticky jenom nahoru. Bohužel jsem nezvládl dokoukat formát 2x 2 hodiny týdně, protože se tam prostě nic neděje. A vlastně ani neznám nikoho, kdo by to zvládl. Stejný neduh jako Robinsonův Ostrov se tedy opakuje a je ještě dohnaný do extrému. Suma sumárum další marný pokus. Takhle se to u nás bohužel chytit nemůže. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Pro neznalce předlohy to možná bude fajn podívaná, ale pro mě, který na Survivorovi vyrůstal a stále ho považuje za jednu z nejlepších soutěžních reality show, je to bohužel téměř nekoukatelné. Neustálá snaha být efektní je spíše kontraproduktivní, je to zdlouhavé, některé herní prvky narušují taktický aspekt hry, hudba je rušivá a mohl bych pokračovat dál, ale nebudu. Viděl jsem část jednoho dílu a to mi myslím bohatě stačilo. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Patnáct soutěžících bylo z Česka, devět ze Slovenska. (Zix.)
  • V Česku i na Slovensku se vysílaly 2x do týdne cca 2,5hodinové díly. Na Slovensku byly epizody kvůli kritice délky zkráceny na polovinu a byly vysílány 4 díly týdně. (Zix.)
  • Premiéru prvního dílu sledovalo v České republice 650 tisíc diváků starších 15 let. Na slovenských obrazovkách sledovalo premiéru prvního dílu 230 tisíc diváků. (Krabroz)

Reklama

Reklama