Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do svých 23 let se Selena Quintanilla Perezová dočkala splnění bezmála všech svých snů.Spolu se svojí rodinou dosáhla úspěchu v míře, jakou si snad ani nedovedla představit, a zdálo se, že to bude vzestup bez konce. Začínali jako náhodně sestavená kapela a nadšením doháněli nedostatek zkušeností, až dobyli svoji hudební scénu a získali si přízeň desetitisíců fanoušků. Selena v sobě spojovala přirozený talent, nezdolnou energii a neodolatelný šarm a byla přímo předurčena stát se příští superhvězdou populární hudby. Ona i její rodina ztělesňovali to, čemu se říká "americký sen". Potom však - a právě ve chvíli, kdy Seleně zbýval jen krůček, aby se stala skutečnou senzací - byl její rozlet sražen k zemi. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Neffy 

všechny recenze uživatele

Film mě zaujal tím, že je na základě skutečného příběhu. I když jsem ho viděla jako malá, tak si ho dodnes pamatuji. Kdo ví, jak by se vyvíjela kariéra a popularita Seleny, někdy se hold lidé proslaví i tím, že umřeli příliš mladí a škoda každého mladého života. Výborně zvolena hlavní herečka - kdo jiní by mohl zahrát Selenu než Jeniffer Lopez, která je taktéž hispánského původu a umí i zpívat. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

No, kdyby Selena nezpívala takovou mně zcela cizí muziku, možná by mě její životní příběh s pěkným hispanoamerickým děvčetem (kteréhož hudba je mi taky zcela volná u krku a za její největší přínos světu považuji to, že se stala skvělým terčem pro duo Juchelka-Krajčo) v hlavní roli oslovil víc. Ale ani tak by to nebylo na víc než 70%, takhle je to na 60, a to především díky roli Selenina otce. ()

Reklama

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Selena- zpěvačka, která si svým zpěvem získala spousty fanoušků. Její životní příběh je zpracován věrohodně a s J. Lopez, která ji ztvárňuje je důvěryhodný. Film místy připomíná pohádku, která má i svá úskalí a jejíž konec někdo totálně zpackal a z pohádky se stal horor. No ale život není pohádka a to ani Selenin. Škoda takového talentu, mohla s ní být mezinárodní hvězda světového kalibru. Důstojné zpracování, které by nemělo uniknout nikomu, kdo má rád hudební filmy a filmy podle skutečných událostí. Mohu jen doporučit. ()

xstar 

všechny recenze uživatele

Tak tento film si ma získal. Či Po hudobnej stránke, alebo hereckej. Bolo mi a aj je veľmi ľúto takej osobnosti ako bola Selena Quintanilla. Mladá krásna Latino-Americká speváčka, ktorá bola zavraždená jej fan-clubovou manažérkou. Možno, keby sa dožila bola by teraz ako: J.LO, Mariah Carey, či Gloria Estefan. Veľká škoda takej speváčky. :'( ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky jsou možná tak jen za ztvárnění hlavní představitelky, kterou zvládla skvěle Jennifer Lopez :) a hlavně vybrání této herečky/zpěvačky, jelikož podoba je téměř identická :) Jinak - film má tunu mezer co se týče tvorby filmu, ať už co se týká střihů, záběrů, flashbacků...no jako katastrofa :D :D :D ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Když Chris Perez v podání Jona Sedy překecává Selenu, aby si s ním zatancovala, tak v průběhu toho překecávání a následného tance slyšíme skladbu Policy of Truth od britské elektronické kapely Depeche Mode. (Trajektt)
  • Jennifer Lopez chvíli žila s rodinou Seleny, připravovala se tak na svou roli. (Pumiiix)
  • Něco okolo 20 tisíc žen různého věku se ucházelo o roli Seleny. (Pumiiix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno