Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenageři v Los Angeles mají jasný pohled na svět kolem sebe. Problémy neexistují a když, tak jejich řešení je jednoduché. Rodiče ti nerozumí? Důležitější je, že máš silnou motorku a rande s pěknou kočkou. Život je nekonečná párty. Sex, halucinogeny, znásilnění, vražda i únos... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

Kolotoč debility kombinované ze zoufalstvím oproti němuž je i série American Pie vrcholně vskusnou decentní a společensky přípustnou komedií vhodnou i pro děti v mateřské školce. Vrcholem je pak závěrečná debilní homosekvence a parodie Vetřelce. Trest pro všechny, kteří hodnotí prcičky jinak než 5*! ()

numi odpad!

všechny recenze uživatele

Před osmi lety jsem na tomhletom snímečku byl v kině. V té době jsem měl zaručeně stejné problémy jako Brenda a Brandon z Beverly Hills 90210 a těm plavčicím ve znělce Pobřežní hlídky ty silikony tak roztomile hopsaly, že jsem na filmu, kde hrají hvězdy z těchto dvou seriálů, nemohl chybět. V kině bylo víc takových jako já - celkem asi padesát návštěvníků. Do závěrečných titulků nás vydrželo něco málo přes dvacet. To mluví za vše. Zkurvená nuda je odpad největšího kalibru. Po osmi letech a druhém shlédnutí to ale vidím jinak. Je to odpad největšího kalibru, který má zatraceně kvalitní soundtrack (The Verve, Radiohead, Suede, Blur, Nine Inch Nails, Chemical Brothers, aj.). Díky tomuto filmu vím jedno - Gregga Araki je totální blázen. Ať ho mimozemšťan svou vodní pistolkou střelí... [září 2006] ()

Reklama

ash99 

všechny recenze uživatele

Nonsens,v ktorom si Gregg Araki stráži zobrazenie aj toho najmenšieho detailu na celý rozmer plátna...Oproti The Doom Generation, kde hľadel skôr na bláznivosť scény, tu sa zameral na číre poblúznenie adolescentov zobrazovaných v tomto snímku. Trochu mi to pripomínalo Korinovho Gumma či Clarkove KIDS/KEN PARK, no avšak aspoň na Korinove vygumované charaktery to má ďaleko. No, ale aby nebolo málo bolo to treba prisladiť trochou drog, sexu, humoru či až veselého násilia a ... a už u Arakiho pochopiteľných mimozemšťanov a hľa, vzniká monumentálne ukončenie (pekne) sku*venej generačnej trilógie ☺ ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase vybral veledílo... Čekal jsem něco jako třeba GO, navíc soundtrack obsahuje jeden z mejch nejoblíbenějších songů - The future sound of London - Papua New Guinea, docela jsem se na to těšil. A o to větší je moje zklamání. Začátek je opravdu zkurvená nuda. Prostě jen hromada keců o ničem. Potom tam furt někdo šuká, někdo se zase sfetuje, pak je tam nějakej podivnej mejdan a když tohle všechno vydržíte, tak se ve finále dočkáte buzna scény, která je zakončená nějakym pokusem o parodii na Vetřelce. Zkoušel jsem v tom najít nějakej smysl, ale zdá se, že tenhle film žádnej smysl nedává. Ale zase taková ztráta času to nebyla, protože v tom hraje např. Brenda Wolšová a Clare Arnoldová z BH 90210, pak Kelly Bundová ze Ženatý se závazky, taky jeden záchranář z Pohřební hlídky a mihne se tam i Dejna z Krok za krokem. A jak už jsem naznačil v úvodu, film má dost dobrej soundtrack. Mimochodem je to v krátký době druhej film, kde to zachraňuje muzika. Zvláštní... ()

Utero 

všechny recenze uživatele

Teda musím říct, že snad v žádném jiném filmu než je Nowhere nezaznělo tolik mých milovaných kapel (Namátkou: Radiohead, Slowdive, Sonic Youth, Portishead, Hole a opravdu mnoho dalších), což je hodně velké plus. Film je jinak plný sexu, násilí, krve, drog, hrubých slov, halucinací, blití, močení, mimozemšťanů a.... myslím, že není třeba pokračovat, to se musí vidět! Ikdyž má tenhle film v českém překladu název "Zkurvená nuda", tak já se kurevsky bavil! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Film je završením trilogie, kterou Gregg Araki přezdívá souhrným názvem "Teenage Apocalypse Trilogy". Do trilogie dále patří filmy Totally F***ed Up (1993) a Zkurvená generace (1995). (Terva)
  • Christina Applegate (Dingbat) si kvôli filmu prefarbila vlasy na červeno. (Msscastillo)
  • Přestože se příběh odehrává v jednom dni, mění aktéři i několikrát své oblečení. Jen postava Dark (Beverly D´Angelo) má celý příběh jeden oblek. (Terva)

Reklama

Reklama