Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenageři v Los Angeles mají jasný pohled na svět kolem sebe. Problémy neexistují a když, tak jejich řešení je jednoduché. Rodiče ti nerozumí? Důležitější je, že máš silnou motorku a rande s pěknou kočkou. Život je nekonečná párty. Sex, halucinogeny, znásilnění, vražda i únos... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Film starý XX s českým dabingem je u mě na hraně. Nevěděl jsem, zda se mám smát či plakat, příběh prakticky žádný není, snímek je málo uchopitelný, je rozporuplný a myslím, že snad dokonce někteří uživatelé GT to nevydrží a obrazně hodí film po pár minutách do koše. Sám název přesně vystihuje celé dílko. Na druhé straně nutí k přemýšlení, co tím chtěl vlastně básník říci, proto jsem se dodíval až do konce. Hrají zde někteří známější herci v čele s tehdy neodolatelným Jamesem Duvalem. Sám jsem zvědavý, pokud někdo další napíše recenzi a zda mu film sedl, co mu dal a vzal ... 4645 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s Doom generation je Nowhere slabším filmom, ktorý sa narozdiel od prvého spomínaného filmu sústredí skôr na vizuálnu stránku ako na dej, ktorý v Nowhere takmer úplne chýba. Je to taká sonda do duše zmagorenej generácie, pre ktorú sú základom bytia iba drogy a sex a hodnoty normálnych ľudí sú im na míle vzdialené. Napriek tomu za pozretie stojí a názor si vytvorí každý sám. Nepredpokladám však, že sa u niektorého z filmových fanúšikov umiestní v jeho osobnej top dvadsiatke. 55%. ()

Reklama

asirtes 

všechny recenze uživatele

Araki má akurát tak plné gule, čo mu tlačia na mozog a za chrbtom L.A.. Keby žil v Devínskej alebo v Čuňove, to by si mohol tak vylízať vlastný kaďák a aj keby to spravil úplne do sucha aj tak by jeho výplody boli len redundantne prdiacim blábolom na lajne smradľavého výtoku subkultúry. Ale LA hrá. A ona nuda zas nebola tak skurvená. Každopádne to vyzerá, že Arakiho svet asi nebude zrovna moja šálka sekrétu. ()

Blackhawks odpad!

všechny recenze uživatele

Abosolutně nechápu smysl tohoto ujetého filmu.. podíval jsem se na něj jen proto, že jsem se zkurveně nudil ( nechci být vulgární) ale měl jsem opravdu co dělat, abych se vydržel koukat do konce.. A závěrečná scéna téhle scifi-komedie tomu dodala korunu. Nezůstáva někdy rozum stát, nad podobnými filmy?! ()

mr.kliky 

všechny recenze uživatele

takovej americkej acid house pro děti s božím stupidním soundtrackem těch neprůměrnějších devadesátkovejch sraček, haistylem vzatým od těch největších profíků svý doby (tim myslím coal chamber a offspring), všudypřítomnýma náušnicema, pár mrtvolama a postavama prázdnejma jak kelly z ženatý se závazky (která je tam na bonus taky) snad až na tu hlavní a její halucinační noční muru. . ale nějakým způsobem to aspon neni zkurvená nuda a konec správně přes čáru. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (Terva)
  • Film je završením trilogie, kterou Gregg Araki přezdívá souhrným názvem "Teenage Apocalypse Trilogy". Do trilogie dále patří filmy Totally F***ed Up (1993) a Zkurvená generace (1995). (Terva)
  • Přestože se příběh odehrává v jednom dni, mění aktéři i několikrát své oblečení. Jen postava Dark (Beverly D´Angelo) má celý příběh jeden oblek. (Terva)

Reklama

Reklama