Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Solo je dokonalý voják. Uměle vytvořený stroj na zabíjení, kybernetický mistr všech bojových umění. Žádní příbuzní, žádné závazky, žádný cit. Jeho mozkové mikročipy ale mají schopnost se učit a poznávat cenu života. Když Solo odmítne vraždit nevinné, začne být svým tvůrcům nepohodlný. Aby uchránil svou elektronicku duši před sešrotováním, prchá do bohem zapomenutých míst nepropustné jihoamerické džungle. Pronásledovatelé však kráčejí neomylně v jeho stopách... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (24)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních VHS co jsem si koupil za své peníze(Pak to vyšlo v časopisu Premiere). Nedopadlo to tak špatně a když jsem byl menší tak se mi to líbilo. Je to tupé zapomenutíhodné béčko s příšerný Peeblesem a začínajícím Brodym ale co. Já se kurňa bavil, jen škoda toho jak tam Solo učí ty usedlíky, tam panovala nuda. Ale jinak jsem spokojen protože jsem vypl mozek a bavil se. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Doporučuji dobovou recenzi (hl. její úvod) v tehdejší IKARIi 12/96. V dnešní fuck době, totál rasistický a tudíž nepublikovatelný, haha. Nehynoucí za něj díky, Marku Dobeši. Ty jsi tenkráte dal jen 1 a já dnes zvyšuji na 2.;) V hl. roli hnusák z Highlandera III, co polykal kondomy.:) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky mix Univerzalneho vojaka a Cerveneho skorpiona. Dobracky robot sa vzburi proti prikazom a zacne chranit nejakych vidlakov pred zlou armadou ktorej predtym sluzil. Mario Van Peebles ako robot cely cas cumi do blba, William Sadler ako hlavny zaporak je solidny, ale je tam malo, takze nakoniec najlepsi bol Adrien Brody ako sympaticky vedec. Namet a aj vyznenie filmu je dost zastarale, ale mohlo by to fungovat keby mal film poriadne akcne sceny. Ale jednak ich tu nie je vela a ked uz na nejaku dôjde, tak je to sterilna nuda. Takze jednu hviezdicku davam len za sympataka Brodyho. 2/10. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

nez akcny film by som sa to nazval parodiou na akcne filmy a potom to dava zmysel. otrasne herecke vykony ktore su myslene vazne, totalna tupost scenara, strasne zrezirovane a zostrihane akcne sceny (ale sem tam dobry napad ako nabodnutie cloveka na ulomenu cast stromu). tupost na ntu, ale aspon sa clovek pri tom pobavi (a je tam android co ma namiesto ruky zbran, uaaaaaaaaaaaaaa)! ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Mario ako fanda Siedmych statočných a Terminatora servíruje komediálnu drámu cyborga ochrancu nevinných v statickej a komickej akcii s toporným výrazom počas celého mizerného času. Solo je zúfalým počinom, kde všetko sa snaží mat pointu a niečo dat, lenže berie vám to zvyšky súdnosti. Solo so stromovým výkrikom nadeje. ( videné 14.03.2020, filmplus archív) ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama