foto

Jeff Woolnough

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Jack (TV film)
2008 Céline (TV film)
2007 Nobody (TV film)
2006 Záhadný dům (TV film)
2003 Prokletí (TV film)
2000 Man Who Used to Be Me, The (TV film)
1999 Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (TV film)
1998 Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
Ztracené duše (TV film)
1996 First Degree
1988 Betrayal of Silence (TV film)

TV seriály

2018 The Expanse (TV seriál)
Immolation (S03E06)
Vikingové (TV seriál)
The Joke (S05E08)
Full Moon (S05E07)
2017 The Expanse (TV seriál)
Godspeed (S02E04)
Static (S02E03)
Vikingové (TV seriál)
Revenge (S04E18)
The Great Army (S04E17)
2016 Vikingové (TV seriál)
Poslední loď (S04E10)
Smrt všude kolem (S04E09)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Remember the Cant (S01E03)
Vikingové (TV seriál)
Zjizvení (S03E04)
Osud bojovníka (S03E03)
2014 Vikingové (TV seriál)
Nesmiřitelní (S02E06)
Odpovědi psané krví (S02E05)
Prozíravost (TV seriál)
Inconceivable (S03E06)
Eternity (S03E05)
Rookie Blue (TV seriál)
Otřesená důvěra (S05E08)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Jed (S02E04)
Slepota (S02E03)
2012 Policajt (TV seriál)
Arzen a bábovka (S01E06)
Bouře (S01E05)
Manželé a otcové (S01E02)
další epizody (4)
Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (TV seriál)
2010 Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Kill or Be Killed (S02E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Dark Side of the Moon (S05E16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Rocker v pračce (S05E19)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Jen my sami (S02E17)
Staré a nové rány (S02E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Noha s hypotékou (S05E08)
Kostra na kříži (S04E20)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Prst v hnízdě (S04E03)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
Stážistka ve spalovně (S03E06)
Vrah v betonu (S02E18)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Pravidla cvokárny (S01E11)
Doktor Nobel (S01E06)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Downloaded (S02E18)
2005 Beach Girls (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Domov, část 2. (S02E07)
Ruka boží (S01E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Teorie spiknutí (S02E19)
Vražda v přímém přenosu (S02E15)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Jak si lidé hrají (S02E06)
Mrtví jako já (TV seriál)
Účetní rovnováha (S02E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zbylá dovolená (S02E06)
Únos (S01E20)
Má druhá levá noha (S01E12)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Past Tense (S01E04)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Falešný rubín (S02E04)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Fearing Mind, The (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Zrovnoprávnění (S01E03)
Náměsíčníci (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Pod africkým nebem (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1990 Dracula: The Series (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace