foto

Jeff Woolnough

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Jack (TV film)
2008 Céline (TV film)
2007 Nobody (TV film)
2006 Záhadný dům (TV film)
2003 Prokletí (TV film)
2000 Man Who Used to Be Me, The (TV film)
1999 Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (TV film)
1998 Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
Ztracené duše (TV film)
1996 First Degree
1988 Betrayal of Silence (TV film)

TV seriály

2019 Cloak & Dagger (TV seriál)
White Lines (S02E02)
Runaways (TV seriál)
Devil's Torture Chamber (S03E08)
The Expanse (TV seriál)
Oppressor (S04E05)
2018 Břemeno pravdy (TV seriál)
The Ties That Bind (S01E02)
Wake Up Call (S01E01)
Sabrinina děsivá dobrodružství (TV seriál)
Kapitola jedenáctá: Příběh zimního slunovratu (S01E11)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 37: „Štěstěna a lidé“ (S03E02)
The Expanse (TV seriál)
Immolation (S03E06)
Triple Point (S03E05)
Vikingové (TV seriál)
Žert (S05E08)
Úplněk (S05E07)
2017 The Expanse (TV seriál)
Godspeed (S02E04)
Static (S02E03)
Vikingové (TV seriál)
Pomsta (S04E18)
Velká armáda (S04E17)
2016 Vikingové (TV seriál)
Poslední loď (S04E10)
Smrt všude kolem (S04E09)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
The Lion's Den (E05)
The Needs of the Many (E04)
The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Remember the Cant (S01E03)
Vikingové (TV seriál)
Zjizvení (S03E04)
Osud bojovníka (S03E03)
Saving Hope (TV seriál)
Narrow Margin (S03E13)
2014 Vikingové (TV seriál)
Nesmiřitelní (S02E06)
Odpovědi psané krví (S02E05)
Prozíravost (TV seriál)
Inconceivable (S03E06)
Eternity (S03E05)
Rookie Blue (TV seriál)
Otřesená důvěra (S05E08)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Jed (S02E04)
Slepota (S02E03)
Saving Hope (TV seriál)
Vamonos (S02E09)
All Things Must Pass (S02E06)
2012 Policajt (TV seriál)
Arzen a bábovka (S01E06)
Bouře (S01E05)
Manželé a otcové (S01E02)
další epizody (4)
Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (TV seriál)
2011 V (TV seriál)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
2010 Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Erica, Interrupted (S03E12)
Being Adam (S03E05)
Upíří deníky (TV seriál)
Kill or Be Killed (S02E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Odvrácená strana Měsíce (S05E16)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Rocker v pračce (S05E19)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Everything She Wants (S01E09)
Til Death (S01E06)
Stav beztíže (TV seriál)
Fear (E07)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Jen my sami (S02E17)
Staré a nové rány (S02E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Noha s hypotékou (S05E08)
Kostra na kříži (S04E20)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Prst v hnízdě (S04E03)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
Stážistka ve spalovně (S03E06)
Vrah v betonu (S02E18)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ranaři (S07E19)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Pravidla cvokárny (S01E11)
Doktor Nobel (S01E06)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Downloaded (S02E18)
2005 Beach Girls (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Domov, část 2. (S02E07)
Ruka boží (S01E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Teorie spiknutí (S02E19)
Vražda v přímém přenosu (S02E15)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Jak si lidé hrají (S02E06)
Mrtví jako já (TV seriál)
Účetní rovnováha (S02E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zbylá dovolená (S02E06)
Únos (S01E20)
Má druhá levá noha (S01E12)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Past Tense (S01E04)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Rozbité nádobí (E08)
Smallville (TV seriál)
Falešný rubín (S02E04)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Fearing Mind, The (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Zbraň (S06E02)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Lidská obsluha (S05E07)
Druhá strana (S05E05)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Sarkofág (S04E19)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Zrovnoprávnění (S01E03)
Náměsíčníci (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Prvních deset na žebříčku (S05E14)
1996 Odpadlík (TV seriál)
Pan Úspěch (S05E03)
2:0 na body (S05E01)
Ztracený ráj (S04E17)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Hra lhářů (S04E05)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
Pod africkým nebem (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1990 Dracula: The Series (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Krajní meze (TV seriál)
Pozorovatel (S06E06)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Tlačítko mrtvého muže (S03E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky