Reklama

Reklama

Co je Andy?

(seriál)
  • Kanada What's with Andy?
Animovaný / Komedie / Rodinný
Kanada, (2001–2007), 28 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Předloha:

Andy Griffiths (kniha)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Obsahy(1)

V kanadském East Gacklu je o zábavu postaráno - žije v něm totiž Andy Larkin - největší světový vtipkař. Ten se svým kamarádem Danny Picketem neustále dělá různé vtípky, které jsou, jako on sám říká, dovedené k dokonalosti. Díky tomu ho však nesnáší celé město a velmi často se jeho žerty setkávají s nepochopením. Andy se však nevzdává a stále chystá kanadské žerty a další fórky na své učitele, svou starší sestru Jen i celý zbytek města. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Když se mi líbí figurky, seriál má u mě napůl vyhráno a u Andyho jsou nádherné. Navíc ten kluk vyvádí takové blbiny a to i za cenu největšího průšvihu, dokonalého ztrapnění se, ztráty děvčete, které se mu líbí, že se vždycky slušně bavím. A dokonce ani ten dabing není špatný, což ke prakticky zázrak. ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, jak mě ve druhé třídě Andy inspiroval k tomu, abych předstíral, že naše rodina vyhrála milion. Jelikož jsem s maminkou nežil a otec se od společnosti úspěšně izoloval, trvalo dost dlouho, než se to provalilo. Do té doby se na mě nalepila celá škola, všichni mě hned měli rádi a pro učitelky jsem byl najednou dar. A tak se nedivím, že ten sympaticky nadabovaný zrzek kvůli podobným pitominám díl co díl riskuje ostudu a neustále se pouští do plánování dalších výstřelků. ()

Reklama

Darthorias 

všechny recenze uživatele

Seriál môjho detstva, a je dosť pravda, že práve tá nostalgia, ho stále drží v mojich očiach ako seriál ktorý si rád zapnem ešte aj teraz keď chcem prosto niečo u čoho nemusím rozmýšľať. Neobíde sa to ale bez chýb, áno niektoré epizódy sú naozaj dobré ale niektorú sú fakt mizerné a osobne by som povedal, že sa to poriadne rozbehlo až druhov sériou, a v tretej to už dosť strádalo, ale to tomu neupiera tu nostalgiu a jednoduchosť, pre mňa stále solídnych 75%. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Andy Larkin z East Gacklu to je jedna veľká paráda. Jeho kanadské žartíky dovádza to neskutočných rozmerov, ale skoro nikdy nedopadnú podľa jeho predstáv, ale to vzrušenie a tá sranda za to skrátka stoja, len škoda, že to často nevedia pochopiť iní ľudia okrem jeho kamaráta Dannyho, či priateľa Musha z pizzérie. Taktiež sa mi páči tá snaha získať si priazeň najkrajšieho dievčaťa v meste Lorry. Jeho sestra Jen tiež niekedy vyvedie hlúposti, ale v prvom rade sa s Andym stále doberajú. A ja si ešte stále dokážem zaspievať: "Menuju se Andy a fórky delám rád, když se múžeš zasmát, to je príma...Co je Andy? Co je Andy? Sem nejlepší jediný v okolí. Co je Andy? Co je Andy? Mé vtípky se rychle zahojí. Co je Andy? Co je Andy?" Niektoré diely boli naozaj vymakané, napríklad ten s hudobnou skupinou alebo ten, keď sa zamkli v škole a Derossa sa išiel zblázniť. Až na skoro rovnaký dej a niektoré nedokončené veci, to určite bolo skvelé. ()

Adam_Musil 

všechny recenze uživatele

What's with Andy? představuje seriál mojí generace – většina hodnotících také jistě budou někdejší diváci dnes již neexistujícího Jetixu, kteří sledovali pořad jako děti. Já se k němu nejen z nostalgie rád vracím i v současnosti, protože jde o pohodovou oddechovou komedii s příjemným českým dabingem Filipa Švarce a dalších. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Jedna séria sa skladá z 26 častí. (buLLiTT)
  • Zápletka štvrtej časti tretej série s názvom Strašidlo Tery je poctou horrorovej klasike "Carrie" od Stephena Kinga. (matthew.17)
  • Rozprávka bola inšpirovaná sériou kníh Andyho Griffithsa. (buLLiTT)

Reklama

Reklama