Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Teda já zírám s otevřenou hubou navrch. Se Slajíkem jsem už strávil nějakej ten čas u tv a myslel jsem si, že za ty roky ho už mám přečtenýho a vím co od něj čekat, ale ouha, nevím. Tenhle film je jasná romantika, ale tak strašně příjemná, nevtirává a velice zdařile proložená humorem a akcí (tý je tam málo ) , že jí člověk prostě vezme. Co je však pro mě překvapením číslo jedna, je výkon Slajíka, žádnej ultradrsňák, ale úplně normální chlap s přirozenými reakcemi. Z mýho pohledu je tohle role, kterou z hereckýho hlediska Sly zvládnul jak nejlépe uměl. Pokud by holky, co nemaj rádi akční filmy, chtěli někdy poznat jakýho ranaře my milovníci akčních filmů žereme už celá desetiletí, ale chtěli se vyhnout oslavě nasilí, tak tohle je přesně to pravý. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie se S.Stallone a krásnou M.Stowe ,která jako dcera mafiána je dána na výchovu k cizým rodičům a po smrti svého pravého otce Angela jí vyhledá bodyguard Frankie a začíná jejich soužití až dojde k jejich vzájemné lásce. Vše tohle skýtá řadu vtipných momentů. Ale přece jenom je to jen průměr. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte si na tu komedii kolem roku 1991 ... Oskar se jmenovala. Sylvestr Stallone zavzpomínal na úspěch své mafiánské komedie a střihl si roli bodyguarda mafiánského šéfa, a po jeho smrti také bodyguarda jeho dcery (která ovšem neví, že je dcerou onoho "Kmotra"). Nevím jak někdo může v tomto filmu shledávat thriller či akci .. podle mě je to čistokrevná komedie (souhlas s MacGyverem že mohli přitlačit na černém humoru). Skvělé dialogy ("Máte DVD přehrávač?" "Byl střelen" "Hmm, dneska se hodně střílelo"), perfektní (ani jsem nevěřil, že tohle někdy řeknu) Sylvestr Stallone (scéna kdy učí Madeleine chodit jako ženská je bombastická), Madeleine to moc moc moc sluší a jen škoda, že více prostoru nedostal Anthorny Quinn. K tomu perfektně ladící hudba Billa Contiho. Nemůžu než doporučit (ještě jednou bacha .. není to akční film!) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Frankie Delano je profesionálny bodyguard. Pracuje tak, že sa drží bokom a dáva pozor. Jeho zamestnávateľ sa volá Angelo Allieghieri. Niektorí ľudia ho považujú za veľmi šľachetného, iní za veľmi zlého človeka. Je to mafiánsky boss. Angelo je otcom Jennifer. Tá však nemá ani tušenie, že je jeho dcéra. Frankie ju nenápadne ochraňuje. Keď Angela zavraždia, Frankie musí splniť sľub, ktorý mu dal. Musí sa postarať o bezpečnosť Jennifer. "V mene Angela" je nedomyslená romantická komédia v hlavnej úlohe s nemožnou dvojicou Sylvester Stallone a Madeleine Stowe. * ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zcela náhodně a naprosto neplánovaně jsem dnes zakopla o tento snímek, který mám už dávno ohodnocený a viděla jsem ho cca před 10 lety.. Vím, je to v podstatě romantická blbina střihnutá mafiánským podsvětím, přesto musím přiznat, že se u toho opakovaně bavím, Sly jako ochránce, zamilovaný muž a kuchař v jednom balení je tu k zulíbání, no a Madeleine.. krásná, hříšně sexy a občas na pohlavek.. A ten závěr mě stejně potěšil a dojal jako tenkrát, takže hodnocení nechávám tam, kde je.. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama