Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká oddechová komedie nás zavede mezi mladé lidi okolo dvaceti, kteří žijí zatím zdánlivě bez starostí. Přesto však prožívají mnohá milostná zklamání, omyly a bolestné rozchody. I Brad se trápí, protože se mu nepodařilo získat dívku svých snů, místní krásku jménem Brooke. Když už se na jednom večírku zdá, že dojde ke sblížení, Brad má problém. Podstoupí noční "odysseu" při shánění tak obyčejné věci, jako je kondom. Jeho nejlepší kamarádka Leah sleduje mladíkovo třeštění a zároveň si uvědomuje, že jí Brad není vůbec lhostejný. Má ovšem jen dvacet čtyři hodiny na to, aby získala jeho srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Zvláštny názov, ktorý poslúži ako chyták na diváka, pričom je to tínedžerský film o trampotách s prvým sexom. Nezvyklé je aj to, že Jennifer Love Hewitt je za tú menej peknú až nenápadnú. Všetko ale dobre dopadne, len neviem, či je to ten pravý detský film na sobotné dopoludnie. Je mi ľúto dať len dve hviezdy, lebo chvíľami som sa aj bavil. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

šílenství od začátku do konce. Město plný autobusákovejch psychopatů, gengů, šílenejch policajtů, vyjebanejch mexikánů, maniodepresivních školníků a do toho všeho kluk co si chce jen poprvý v životě zašukat .) já se bavil. a když sem viděl Jennifer, řikal sem si "tyjo tý tu je tak sedmnáct ne???" A taky žejo taky žejo taky žejo....a už tehdy byla kus ;) ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mi Trojská válka tak trochu připomíná bláznivé komedie pro teenagery z druhé poloviny 80. let, což ve mně budí sympatický dojem. I samotný Will Friedle svým lookem připomíná hvězdu zmíněných osmdesátek Coreyho Feldmana. Pod vlivem onoho zmíněného jsem byl ochoten vézt se na "guilty pleasure" notě. Bohužel však tento osmdesátkový závan byl brzy přebit obrovskou dávkou křečovitosti, s jakou se tvůrci při vzniku filmu potýkali. Při chuti mě dokázala držet Jennifer Love Hewitt, která je zde opravdu k nakousnutí. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tématu mohlo jít o celkem ucházející „one night crazy studentskou komedii“ (Pominuli odsouzeníhodný fail, spočívající v šílené honbě za jinou, když na vás doma čeká nachystaná osmnáctiletá Jennifer Love Hewitt)………….dovedu si ji představit před deseti lety například s Corey Haim a Coreym Feldmanem, stejně tak jako si jí dovedu představit za deset let natočenou ala Judd Apatow…….ale v tomto případě neví, jestli se Trojská válka minula dobou, ztvárněním, představitelem hlavní role nebo něčím úplně jiným…….každopádně za mne, slabší průměr. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Klasická pásová teen-komédia akých je už dnes ako šafranu, príbeh je už riadne prevarený ale aj tak nájdu sa tu nejaké tie scénky čo pobavia, trošku je škoda že sympatická Jennifer Love Hewitt nedostala viac priestoru určite by o niečo spríjemnila pozeranie tejto mierne podpriemernej komédie. /40%/ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Love Hewitt naspievala dve pesníčky, ktoré boli použité vo filme. (Mihail123)

Reklama

Reklama