Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chada vychoval Frank, bývalý osobní strážce jeho rodičů, kteří byli před dvaceti lety zabiti. Tenkrát se zachránilo i jeho dvojče Alex, ale nikdo neví, kde žije a Frank, dnes majitel fitnes centra, po něm nechává pátrat. Nyní mu najatý detektiv přináší zprávu o místě Alexova pobytu, a tak s Chadem letí do Hongkongu – o důvodu letu mu ovšem zatím nic neřekne. Až na místě setkání oběma sdělí, že jsou bratři a vysvětlí jim, kdo zabil jejich rodiče, a tím si přivlastnil i jejich majetek. Chad chce okamžitě pomstu, ale Alex je opatrnější. Po nevydařeném obchodu s kradenými auty si to ale rozmyslí a rozhodne se jít do boje s Chadem a Frankem. Svou akci začínají u Raymonda Zhanga, který byl kdysi společníkem jejich otce a patřil mezi vrahy při jejich zabití. A žije tu i druhý tehdejší společník, Griffith. Oběma se daří velmi dobře a jsou napojeni na místní podsvětí. Zatím netuší, že hodina pomsty za dávný zločin se blíží… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (345)

5150 

všechny recenze uživatele

70%.. Výborný a naprosto zásadní akčňák JCVD. K zajímavosti patří obsazení 6-ti násobné Miss Olympia Cory Everson (nar. 1959) do role záporačky, Kary. Byla to pro ni první "větší" filmová role a docela se blýskla. Bohužel v dalších letech, pomineme-li epizodní účasti v několika seriálech, stojí za zmínku snad jen role v akčních béčkách BALLISTIC (1995) a FELONY (1995). Malou útěchou jí tak může být podobný osud její svalnaté konkurentky Rachel McLish. Ta to dotáhla po výrazné roli v ŽELEZNÝ OREL 3 (1992) alespoň na hlavní roli v dalším akčním béčku RAVEN HAWK (1996). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Trochu nadhodnocenej film se mi zda JCVD ma urcite lepsi ani tam nemusel bejt 2x jednou by to stacilo... no hlavne ze je tam Bolo Yeung jeho zaporak je zcela ultimatni jinak akce slusna v detstvi sem to taky zral to jo ale kratsi delka by filmu neuskodila misty se to celkem vleklo a tech kecu a pokusu o vtip bylo az moc takze prumer PS ale ten plakat ve tvaru vhs je neskutecne cool! to mi pripomina stare casy ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro JCVD jsem ve své době (čti době pirátských vhsek dabovaných jedním hlasem s nulovou intonací;-)) měl slabost nejen já, ale většina naší rodiny. Roky ubíhaly a jeho status se v mých očích měnil, ale některé jeho "legendární" filmy prostě zůstanou součástí dětství navždy. A tady je ho dvojnásobek:). ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

O jeden malý vlásek Geoffreyho Lewise, ale přece - můj nejoblíbenější a asi i nejlepší Van Damme (před Krvavým sportem a Kickboxerem), který tady hned dvojnásobně kope padouchy tam, kde končí záda a začíná krční páteř... Příběh dvou naprosto odlišných bratrů, které po čtvrtstoletí spojí paní POMSTA, se mi líbí už od dětství, kdy dostával často zabrat na videokazetě a k mému velkému potěšení, neztratil nic ze svého béčkového kouzla ani po mnoha letech. Stále dobrá akční zábava, která má drive, plus skvělý záporák Bolo Yeung a namakaná nad-žena Corinna Everson. No nekupte to. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA (so slovenským dabingom): MARKÍZA = 10.4.2010, VanDamme-a dabuje MARTIN KAPRÁLIK --- Malo by platiť nepísané pravidlo, že na kinodabingy sa NESIAHA. Najmä keď len pred pár mesiacmi bežala táto klasická pecka porevolučných kín na STV s pôvodným českým kinodabingom od INTERSONICu. V MARKÍZE, ale od toho tancovania načisto zdementneli a asi nemajú čo robiť s peniazmi za SMSky, tak to predabovali. A od 7.4.2010 strihajú po vzore JOJ titulky už aj pri seriáloch. Ale zas by som bol vulgárny, tak už svoj komentár radšej končím. (11.4.2010) ()

Galerie (144)

Zajímavosti (19)

  • Tento snímek se natáčel od 4. listopadu do 30. prosince roku 1990 zejména v bývalé britské kolonii Hongkongu. Dále se točilo v kalifornských městech Santa Clarita a Los Angeles. (Trajektt)
  • Jean-Claude Van Damme se kompletně postaral o choreografii všech soubojů. (korbitch22)

Reklama

Reklama