Reklama

Reklama

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se

  • USA No Retreat, No Surrender (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví duch Bruce Leeho a začne ho trénovat. Jason se naučí ubránit nejen sebe, ale i své nové přátele ze Seattlu a svého otce, za jehož školu ve finále bojuje proti smrtelně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Ivanovi (Jean-Claude van Damme). (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Karate tiger: Kopu a koušu: Neustupuj, zdrhej. Tak konečně vím nejen, co je béčko, céčko a péčko, ale nově i káčko: kopací filmy. Chtěla bych vidět toho, kdo může mít požitek ze sledování retardovaného puboše, který uctívá Bruce Lee až k nepříčetnosti a skupiny dalších mentálně solidárních vypatlanců v příběhu tak pitomém, až to bouchá dveřma. Kolik má asi takový jedinec nohou a rukou, když hlavu nepochybně žádnou? Jean-Claude van Damme jako nažehlený Rus-zaťatý-skus s matrixovskými schopnostmi je jediným důvodem, proč si tuhle volovinu pustit, ale hodně, hodně slabým. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si to jako dítě, kdy jsme to sledovali u dědy na kazetě den co den. Byl to jeden z mých prvních filmů  a první krůčky Van Damma, kde vlastně souboj tady prohrál a nebyl ještě hlavní postavou filmu. V té době to bylo Karate ("dědo ! pusť nám to karate" ha-ha) jako blázen a Van Dammův xicht z tohoto snímku, mám dodnes před sebou. "JASONE, NEUSTUPUJ, NEVZDÁVEJ SE !!" Krásné vzpomínky. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Tak po mnoha, mnoha letech jsem se náhodou dostal k týhle ptákovině. Musím říct, že mě pohltila nádherná nostalgie a vzpomínky na dětství. Protože tak jak si Jason užíval tréningu s Brucem Lee, tak já si zavzpomínal, jak u nás na hřišti běhali naši idolové. Ani to není tak dávno, ale jako by to byla věčnost, kdy jsme běhali v dresech od vietnamců a na nich jména jako, Rivaldo, Ronaldo, Zidane, Maldini apod. Za vyvolání právě těchto vzpomínek a pocitů dávám 4 hvězdy a 70 procent. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, ke kterým chovám jistou úctu, protože jsem je jako malý sledoval na videokazetách. Karate Tiger byl jeden z těchto snímků, ani jsem netušil tehdy že existují další díly, natož že se snímek jmenuje ve skutečnosti Neustupuj, nevzdávej se. Pamatuju si jak jsem strašně moc žral tréninkové scény, kdy si kluk zatíží nohy olovem a dělá kliky na jedné ruce. Rovněž jsem si ovšem všimnul jednoho pro mě do té doby neznámého herce, kterým nebyl nikdo jiný než později veliký Jean-Claude Van Damme. Zde v roli záporáka jakého svět později spatřil až v Ivanu Dragovi. Jeho Ivan Kraschinsky měl v sobě všechno co jsem v té době od padouchů požadoval.... dneska bohužel spatřuju, že Karate Tiger 1 není kdovíjaký kousek a že se zde nachází i celé hejno pořádných masařek. Z nostalgie, za parádní písničku (Hold On To The Vision od Kevin Chalfant) a za závěrečné zúčtování v ringu ovšem dávám 55% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je mi lito ale pro mne to takovy hit proste neni ten chudak student kterymu vsichni hazou klacky pod nohy co ozivi ducha Bruce Lee aby ho trenoval se mi ani trochu nelibil abych rekl pravdu poustim si uz jen zacatek a konec kde je JCVD protoze je to jedna z jeho suverene nejnabitejsich roli takhle skvely souboje jako tady uz v mnoha filmech nepredvedl prostredek filmu je bohuzel odou na teanagerskej film a ty mladeznicky kecy mne nebavi fakt pakarna aspon ze ten finalni turnaj to vylepsil Van Damme jeho vymlaceni protivnika a roznozka mezi provazy je proste cool jinak slabota bez nej by to byl film o nicem ()

Galerie (38)

Zajímavosti (33)

  • Na večírku se Jason (Kurt McKinney) baví s Deanem (Dale Jacoby) a Scott (Kent Lipham) Jasona pocáká punčem. V dalším záběru je vidět, jak se Dean už otáčí a je na na odchodu, ale v dalším záběru stojí opět přímo naproti Jasonovi a až poté odchází. (Armin82)
  • Při rozhovoru v garáži R.J. (J.W. Fails) Jasonovi (Kurt McKinney) říká, že má pár kamarádů, kteří dělají karate asi dva roky a jeden už má dokonce černý pás. Není možné takto rychle získat černý pás. (Nathaniell)

Reklama

Reklama