Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stejně zábavné, jako by F. Ringo Čech režíroval pasoucí se stádo lam.. Musí se však nechat, že z Van Dammeho akční trilogie skládající se ze snímků Trafikant (policista s páskem karate, vyšetřující prodej Startek nezletilým), Lubrikant (ani nechtějte vědět, o čem to je) a Replikant, je právě posledně jmenovaný ten s nejvyššími oscarovými ambicemi. Do budoucna si ovšem dávám předsevzetí, že pokud se v názvu díla oblaženého přítomností výše jmenovaného Belgičana s pružným tříslem objeví v různých pádech slova jako dvojčata, klon, dvojitý, či siamský, tak jej vynechám, neboť i v počtu jeden ho už je na mě moc. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

No tohle je průser. Žán to trochu tentokrát nezvládl tuhle dvojroli. Občas má jeho kariéra právě takovou pohromu, která jeho kariéru dost pohnojila, ale mu to bylo beztak jedno. Tento film můžete s klidem obejít, pokud teda nechcete aby jste viděli vše za každou cenu, pokud jo, budete se muset něčím obrnit. ()

Reklama

Sairina 

všechny recenze uživatele

Mužský film. Chybí tomu příběh, hlavní hrdina je skvělí bojovník bez mozku a konec je vítězství dobra nad zlem a "krásná bratrská láska". Jediný důvod proč tomuhle filmu dávám jednu * je proto,že Jean-Claude Van Damme v roli replikanta vypadal jak štěňátko (musíte ho naučit na nočník, sedět, jíst, mluvit...). ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Van Damovi to seklo v roli záporáka. Jinak jde o akční blbinku, maskující se hávem sci-fi. No, akční, zase tolik akce tam není, a aby tam nějaká byla, uhnuli autoři od osy příběhu. Ne, že by to vadilo, naopak to dosti nudný děj oživilo. Ale celkově jsem se dosti nudil a občas dělal něco jiného. 20130811 nest. ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele

Za normalnich okolnosti bych o odpadu asi nepremyslel, ale z urcite nostalgie vuci Jeanovi z dob Kckboxera, Neni uniku, Krvaveho sportu, Univerzalniho vojaka, Ziveho terce nebo Lviho srdce, to proste udelat nemuzu. Co natocil potom uz melo znacne sestupnou tendenci v kvalite. Jak rika uzivatel Tom Hardy. Replikant je "Akcni film bez akcniho momentu." Film atakuje 20%. Ale zespoda a jen stezi. Takze tu moji jednu berte v podstate jako odpad. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama