foto

Daryl Shuttleworth

  • nar. 22.7.1960 (58 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In God I Trust
Morning Show Mystery: Murder on the Menu (TV film)
2017 A Rose for Christmas (TV film)
Christmas Homecoming (TV film)
2016 All Things Valentine (TV film)
2015 Bridal Wave (TV film)
2014 Happy Face Killer (TV film)
Pachuť zrady (TV film)
The Christmas Secret (TV film)
Todd Barry: The Crowd Work Tour
2013 Suddenly
2011 Finding a Family (TV film)
Pomsta a spravedlnost (TV film)
2010 Dear Mr. Gacy
Kdo rozsvítí Vánoce (TV film)
2009 Mstitel
Revolution (TV film)
Strážci - Watchmen
2008 Hodiny beznaděje (TV film)
Ice Blues
Jinak jen smrt
Teorie chaosu
Ztracení chlapci: Upíří kmen
2007 Déšť z pekla (TV film)
Passion´s Web (TV film)
Žena v utajení (TV film)
2006 A Job To Kill For (TV film)
Bezpečný přístav (TV film)
In Her Mother's Footsteps (TV film)
Let 93 (TV film)
Otřes systému
2005 Kouzlo všedních dnů (TV film)
Supervulkán (TV film)
Ten třetí je navíc (TV film)
2003 Vražedné odhalení
2001 Replikant
Černé prachy
1999 Atomový vlak (TV film)
Turbulence 2: Strach z létání
1998 Ebenezer (TV film)
Noah (TV film)
1997 One of Our Own
Srdce v pronájmu (TV film)
1996 Portraits of a Killer
1993 Havárie v Arktidě (TV film)
1992 Vraždící obraz
1989 Milénium

TV seriály

2018 UnREAL (TV seriál)
Commitment (S03E10)
iZombie (TV seriál)
Brainless In Seattle, Part 1 (S04E03)
2017 Timeless (TV seriál)
The Murder of Jesse James (S01E12)
The World's Columbian Exposition (S01E11)
Fargo (TV seriál)
Principle of Restricted Choice (S03E02)
Law of Vacant Places (S03E01)
2016 Ice (TV seriál)
The Line (S01E03)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Night of the Hawk (S01E08)
Akta X (TV seriál)
Návrat domů (S10E04)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
New Year's Wish (S03E01)
With All My Heart (S02E07)
2014 Intruders (TV seriál)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Head Shots (S03E04)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Poradce (S04E18)
2011 Agentura Jasno (TV seriál)
Neil Simon's Lover's Retreat (S06E09)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Fallen Idols (S05E05)
Láska je Láska (TV seriál)
Ladíme k sobě (S06E02)
2008 Svatyně (TV seriál)
Válečníci (S01E10)
Láska je Láska (TV seriál)
Letní vedra (S05E09)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Spiklenci (S01E04)
Muži na stromech (TV seriál)
Mluviti zlato (S01E05)
Plav, nebo jdi ke dnu (S01E04)
Saved (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Phantom Traveler (S01E04)
Láska je Láska (TV seriál)
Loď lásky (S02E10)
Lekce v toleranci (S02E09)
2004 4400 (TV seriál)
Návrat (S01E01)
Láska je Láska (TV seriál)
Liberálně (S01E10)
Lžeme si (S01E08)
Pilot (S01E01)
Mrtví jako já (TV seriál)
Dům na prodej (S02E06)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Falešný rubín (S02E04)
Hvězdná brána (TV seriál)
Lék (S06E10)
2000 Andromeda (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Nové poznání (S03E19)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Time Is Now (S02E23)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace