Reklama

Reklama

Sám doma 4

(TV film)
  • USA Home Alone 4 (více)

Obsahy(1)

Pre Kevina McCallistera vyhliadky na tieto Vianoce nevyzerajú práve ružovo. Jeho rodičia Peter a Kate už žijú osem mesiacov oddelene a doma čelí ťažkej konkurencii svojich starších súrodencov. Aj bez toho je však život bez otca pre Kevina obtiažny a tak nad pozvaním otca a jeho novej zazobanej priateľky Natalie príliš dlho neuvažuje. O to viac, že v dome Natalie je všetko plne automatizované a to predsa Kevin obzvlášť počas vianočných sviatkov miluje. História sa opakuje. Netrvá dlho, keď Kevin stretne svojich starých známych, ktorí majú svojho človeka aj v blízkom okolí Natalie. Kto iný mohol zabezpečiť zlodejov ovládaním zložitého alarmu. Situácia je o to nebzpečnejšia, že v dome sa bude nachádzať aj vzácna návšteva. Skutočný malý princ, ktorého budú chcieť Marv a Vera uniesť. Netušia však, že Kevin im nastražil tie najhrozivejšie pasce, aké si len viete predstaviť... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

nagasek

nagasek (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

Souhlasim me se petka taky z tech 3 nejvic libila....ted jsem zvedavej na tzv. tu 6ku co ted vyslo tyto vanoce si pustim pojedu pekne od jednicky az po 6ku :D ale ta sestka uz asi bude bida ale urciet stoji za shlednuti  prece jenom je to Home Alone :D :))ale 5ka usla 4ka katastrofa

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Mně se naopak pětka z těch tří posledních dílů líbila asi nejvíc, protože si na nic nehrála (kromě parazitování názvem na původních filmech). Čtyřka byla úplně mimo a dovolila si vracet staré postavy. To si nedovolili ani v jinak špatné trojce.

na příspěvěk reagoval nagasek

VasylDeBylak

VasylDeBylak (hodnocení, recenze)

Najhorší diel Sám doma. Dej radšej ani nekomentujem, ale najviac ma nasralo to že použili mená postáv z prvých dvoch skvelých dielov. Trojka bola slabota ale ešte sa to dalo v pohode pozrieť.Tento fagan nie je žiadny Kevin McCallister, jediný pravý Kevin je a navždy bude Macaulay Culkin. Dobre že pán Daniel Stern odmietol hrať Marva a označil scenár za urážku.

na příspěvěk reagoval lukasK1995

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

podla mna sa to da uplne v pohodke na vianoce skuknut :D ale komentar trona ma neskutocne zabija :D "akoze si rozvedeny tatko mccalister dokazal narazit milionarku" :DDDDDDDDDDDDDDD 

PenaPP

PenaPP (hodnocení, recenze)

Ještě, že Daniel Stern (Marv z prvních dvou dílů) odmítl nabídku a poslal scénář jako urážku do háje.

Skeeter

Skeeter (hodnocení, recenze)

tak tento film rozhodně patří k nejtrapnějším debilitám filmového světa,totální kravina (slušně řečeno)...

Reklama

Reklama