Reklama

Reklama

Sám doma 4

(TV film)
  • USA Home Alone 4 (více)

Obsahy(1)

Pre Kevina McCallistera vyhliadky na tieto Vianoce nevyzerajú práve ružovo. Jeho rodičia Peter a Kate už žijú osem mesiacov oddelene a doma čelí ťažkej konkurencii svojich starších súrodencov. Aj bez toho je však život bez otca pre Kevina obtiažny a tak nad pozvaním otca a jeho novej zazobanej priateľky Natalie príliš dlho neuvažuje. O to viac, že v dome Natalie je všetko plne automatizované a to predsa Kevin obzvlášť počas vianočných sviatkov miluje. História sa opakuje. Netrvá dlho, keď Kevin stretne svojich starých známych, ktorí majú svojho človeka aj v blízkom okolí Natalie. Kto iný mohol zabezpečiť zlodejov ovládaním zložitého alarmu. Situácia je o to nebzpečnejšia, že v dome sa bude nachádzať aj vzácna návšteva. Skutočný malý princ, ktorého budú chcieť Marv a Vera uniesť. Netušia však, že Kevin im nastražil tie najhrozivejšie pasce, aké si len viete predstaviť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (241)

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Už za co film dostává múnusový body je, že narozdíl od trojky do toho zase tahají Kevina a ne zrovna moc vydařeně. Obměna herců a ještě ke všemu s takovou obměnou kvality... no nic. Kdyby změnili jména, nesnažili se napodobit jedničku a dvojku a udělali z toho spin-off, ještě by to nemuselo být tak strašné jako tohle. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci Sám doma 3 měli aspoň tolik slušnosti, aby hlavního hrdinu nepojmenovávali Kevin. U Sám doma 4 se McCallisterovi vracejí v plné parádě, ale s prvními dvěma filmy to nemá ani zbla společného. Ani jsem nepochopil, jestli se to má odehrávat po 2. díle, mezi jedničkou a dvojkou nebo jestli to je jen hodně volné pokračování. Tentokrát chybí i zabijácké pasti a snad i doktor Mengele je sympatičtější člověk než Mike Weinberg v roli Kevina. (1 100.) ()

Reklama

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nemá cenu komentovat.Pojmenovat hlavní postavu po hrdinovi z prvních dvou dílů,dát mu tvář úplně jiného herce a sepsat tohle a nazvat to scénářem vyžadovalo určitě několik lidí,protože jeden by to nezvládl.Celé je to totiž srágora na entou bez nejmenšího náznaku příběhu,nápadu a režie.Vůbec nechápu,jak na tohle vůbec mohl někdo dát peníze.Opravdový a čirý děs,na který se musí rychle zapomenout.Jasných 0% a snad je to proboha díl poslední.No,asi ne.... ()

Pavlosos odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, Nuda a zase Pan Nuda... Vývarový čaj z čtyřikrát louhovaného pytlíku a poznáte to dle neschopnosti filmu alespoň trochu zaujmout už od začátku, kdy se naplno projevuje snaha tvůrců o kompilaci všech dílů předchozích... Nudná dvojice zlodějů a Kevin je zde snad nejnezajímavější objekt celého filmu... Prostě vylouhovanej čaj nečaj... Pokud Sám Doma 3 a Sám doma a bohatý dávám 3* a 2*, tady už jen odpad. ()

Sengee odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, to si snad někdo chtěl z nás diváků vystřelit, ne? Jak mohl Rod Daniel takhle totálně ujet? Ne, že by točil super filmy, ale příběh vlčáka K-9 a Beethoven 2 nemohu rozhodně označit jako odpad. Na tenhle film jsem se dívala fakt jenom ze zvědavosti a z nevěření toho, co se tam odehrává, zda to opravdu myslí vážně. Předvídatelnost děje, nuda, kluk ála Kevin je až otravný než rozkošný, trapný děj, postavy nemají své kouzlo. Prý se tu opakuje historie, ale použít záměrně stejná jména v „jiných“ rolích je zcestné a film Sám doma 1,2 se prostě nedá nahradit. Doufám, že to páni tvůrci tohoto filmového odpadu pochopí a už nikdy nenatočí stejnou blbost. Opakovaný vtip není vtipem. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Daniel Stern, který ztvárnil postavu Marva v prvních dvou dílech filmové série, byl osloven s nabídkou zopadkovat si svou roli. Stern však odmítl a scénář nazval urážkou. (Vlado666)
  • Když Kevin (Mike Weinberg) uklízí mýdla ve vstupní hale plné vody, jsou ve všech dveřích včetně vchodových vidět zarážky, aby voda neodtekla nebo se nedostala do dalších místností. (max21)

Reklama

Reklama