Reklama

Reklama

Sám doma 4

(TV film)
  • USA Home Alone 4 (více)

Obsahy(1)

Pre Kevina McCallistera vyhliadky na tieto Vianoce nevyzerajú práve ružovo. Jeho rodičia Peter a Kate už žijú osem mesiacov oddelene a doma čelí ťažkej konkurencii svojich starších súrodencov. Aj bez toho je však život bez otca pre Kevina obtiažny a tak nad pozvaním otca a jeho novej zazobanej priateľky Natalie príliš dlho neuvažuje. O to viac, že v dome Natalie je všetko plne automatizované a to predsa Kevin obzvlášť počas vianočných sviatkov miluje. História sa opakuje. Netrvá dlho, keď Kevin stretne svojich starých známych, ktorí majú svojho človeka aj v blízkom okolí Natalie. Kto iný mohol zabezpečiť zlodejov ovládaním zložitého alarmu. Situácia je o to nebzpečnejšia, že v dome sa bude nachádzať aj vzácna návšteva. Skutočný malý princ, ktorého budú chcieť Marv a Vera uniesť. Netušia však, že Kevin im nastražil tie najhrozivejšie pasce, aké si len viete predstaviť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (241)

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Celý priebeh filmu, som si pinpongoval jednu hviezdičku s odpadom, nakoniec mi v pamäti utkvela jedna scéna, ktorá rozhodla. Scéna pri ktorej Kevin(?!) opäť využíva kúpelňu, ale nie na hudbu songu ´´White Christmas,, ale na tanečnú odrhovačku od Jamesa Browna ´´I Feel Good,, kde Mike Weinberg ukazuje, ako strašne nevie hrať a je nesympatický. Tento film sa mal zastaviť ešte v preprodukcii. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ano, skutečně vznikl i čtvrtý, a ano, skutečně se postavy jmenují stejně jako v prvních dvou filmech a rádoby se na ně navazuje. Vzniká tak naprostý nesmysl, který se nám snaží říct, že ty postavy jsou tupé jako poleno a špatně napsané. Jenže John Hughes je takové vůbec nenapsal. Takové je udělali noví scénáristé a vytvořili něco, co nikdy nemělo spatřit světlo světa. Je mi líto, co se ze série stalo, protože tenhle film si ani trochu nezaslouží nést jméno "Sám doma". Snímek moc neomlouvá ani skutečnost, že se jedná o televizní kousek. Krutá podívaná. ()

Reklama

Pavlosos odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, Nuda a zase Pan Nuda... Vývarový čaj z čtyřikrát louhovaného pytlíku a poznáte to dle neschopnosti filmu alespoň trochu zaujmout už od začátku, kdy se naplno projevuje snaha tvůrců o kompilaci všech dílů předchozích... Nudná dvojice zlodějů a Kevin je zde snad nejnezajímavější objekt celého filmu... Prostě vylouhovanej čaj nečaj... Pokud Sám Doma 3 a Sám doma a bohatý dávám 3* a 2*, tady už jen odpad. ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Ať sněží! Ať chčije! Sezame otevři se! Ať už je do píči konec tohohle zjevu! Pro ty, kteří jako já velice těžce přežili třetí díl, přišli tvůrci ještě s vypečenějším pokračováním. Jeho hlavním těžítkem je pochopitelně snaha nasrat nás, diváky, takže nám představují "původní" postavy s jiným designem. Ke vší lítosti se sem ještě přimotal ten týpek z Mumie. Příběh se přesunuje do prudce inteligentního domu, kterej umí všechno. Umí se uklidit, odvodnit, uvařit atd. Tomuto domu vládne zlá a ďábelsky svůdná................žena, která právě sbalila "Kevinova" tátu. Ale pozor! Padouši bdí! Muž a žena s IQ ranní stolice se rozhodnou unést nějakou osobu z domu. V domě je však ochránce zákona Kevin a hned začne lapkům zatápět. Pozor! Nervydrásající scéna: Zloději konečně dopadnou Kevina a místo aby ho zabili, tak ho pustí s argumentem, že mají to, pro co přišli. :-D. Po několika potyčkách začne Kevin nastražovat pastě. A nejsou to ledajaké pastě. Houpající se pánev, podříznutý jídelní výtah a zablokován normální výtah. Inu, fantazii se meze nekladou. Ovšem přichází šokující odhalení. Zločinci mají v domě svého člověka. A není to jen obyčejný bídák. Je to hlavní mozek, mafiánský boss, arcilotr - Márvova (zloděj) matka!!!! Kevin je ve vězení a nadchází osudová chvíle. Zatímco se zloději dohadujou o vůdcovství, Kevin má mobil na jeden telefonický hovor. Komu bude volat? Přece svému pubertálnímu bráchovi! A zde už opravdu končím, protože líčit všechny stupidity fakt nemá cenu! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak tohle uz je definitivne v hajzlu. Kdyby aspon tvurci nedali hlavnim postavam jmena z puvodnich dvou dilu a kdyz uz tu neni Culkin, kdyby aspon zustal predstavitel role z tretiho dilu. Jinak tentokrat malej fakan je fakt otravnej, v podstate sam doma neni, zaverecny odhaleni kdo je treti lupic je jasny uz od zacatku a happy-end s rodinkou jsem taky cekal uz od zacatku. Navic dvojka lupicu se tvari strasne dementne i dementne mluvi, ale neni to vtipny a navic na ne ani neni prichystany moc pasti. A to vse strasne spatne natoceny, takze vlasne ani nevim, za co jsou ty 2*. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Daniel Stern, který ztvárnil postavu Marva v prvních dvou dílech filmové série, byl osloven s nabídkou zopadkovat si svou roli. Stern však odmítl a scénář nazval urážkou. (Vlado666)
  • Když Kevin (Mike Weinberg) uklízí mýdla ve vstupní hale plné vody, jsou ve všech dveřích včetně vchodových vidět zarážky, aby voda neodtekla nebo se nedostala do dalších místností. (max21)

Reklama

Reklama