Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela dobrej slasher kterej se na konci změní v něco co se mi teda už moc nelíbilo, ale to předtím byla poměrně paráda. Taková kalsická vyvražďovačka. drží si jakž takž atmosféru, má nesympatické herce, a jak jsem řekl neuvěřitelně divnej konec alá Dead end, jednou stačí. Teď půjdu do dvojky, i když mě asi už nemá čím překvapit. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Trošku zklamání a to hlavně díky tomu, že pointa, na kterou jsem byl připraven jako na "realistickou", jak jsem se v jednom časopise dozvěděl, byla obehraná a téměř okopírovaná z o polovinu lepšího "Smrt přichází v bílém" (možné, že tohle je trošku SPOILER, tak se omlouvám). Jinak další velké mínus byl "vrah", který byl minimálně reálný, spíše byl i k smíchu. ()

Reklama

Raven0 

všechny recenze uživatele

Teda, antistrašidelný horor, v němž je neviditelná, páchnoucí nestvůra, co svým vrtákem navrátí zrak slepci? No proč by ne :-) Pointu jsem odhadl už před půlkou filmu, páč podobný a dokonce i strašidelný horor jsem již viděl. (nebudu jmenovat, znalci ví) Jen mě na chvíli zmátnul ten beznohej chlapík v popelnici, kterej pak někam "utekl" :-) Co ten tam dělal... ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Včera som hľadal v novinách nejaký horor na večer a čo nevidím? "Na pol cesty" Film Box. Pred tým ako film začal som sem nazrel, aby mi bolo jasné vopred o čo ide vo filme. Úvod začal celkom slušne, napätie ako sa patrí a potom bude akcia, ako som si to popritom hovoril. Čo sa z filmu vykľulo? Kombinácia filmov Loď duchov + Texas Chainsaw + Harry Potter a pod. Ten zabijak mal byť pokus o dementora alebo čo ? a ešte s pílou, vŕtačkou a vypúštal jedovaté plyny. Masku mal ako na maškarnom plese a to nie je všetko, čo tento film ponúka. Uvidíte chabé a trápne chovanie postáv, dementných duchov a nehovoriac o závere, čo som si povedal, že ten film mal aj nejakú pointu, pretože ja som tam žiadnu nenašiel. Z filmu som teda dostal iba šedý priemer a predstavoval som si to inak. Nedávno som totiž videl Motel Smrti a keďže som čítal popis filmu: "...opustenom moteli.", myslel som si, že to budé niečo podobné. Tajomný vrah zabíja ľudí v moteli, ale mýlil som sa na plnej čiare. Napriek toľkým chybičkám krásy si film získava 2 hviezdy. Jedna za to napätie, ktoré by sa dalo krájať a druhá za výskyt študentov vo filme. Inak na film zabudnete hneď po týždni. Ľutujem, že som si nevšimol v programe druhý horor Skrýša. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nie, rozhodne to nie je dobrý film a nestrácajte s ním čas, podobne ako ja. Natočené zle, aj napriek krátkej dĺžke hrozne nudné. Postavy nezaujímavé a fandiť im teda nebudete, respektíve vám budú ukradnuté. Niečo hororové sa začne diať až okolo 50 minúty ale za veľa to nestojí. No a v polke filmu skončí v hovnách jediná pekná žena. Za mňa som to mal vypnúť radšej vtedy. Pointa na konci dáva najavo aspoň troška snahy. U mňa za 1*. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama