foto

Michael Ansara

  • nar. 15.4.1922
    Sýrie
  • zem. 31.7.2013 (91 let)
    Calabasas, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Batman Beyond: The Movie (TV film)
Dlouhá cesta domů
1998 Batman & Mr. Freeze: Supernula
1996 Johnny Mysto: Boy Wizard
1990 Hraniční přestřelka
1987 Úkladná vražda
1986 Křižáci ulice
Smrtící
1984 Přístupový kód
The Fantastic World of D.C. Collins (TV film)
1981 Guns and the Fury, The
1978 Dr. Strange (TV film)
The Manitou
1977 Den zvířat
Mission to Glory: A True Story
1976 The Message
1975 Barbary Coast (TV film)
1974 Medvědi a já
Ono žije
Shootout in a One-Dog Town (TV film)
1973 Call to Danger (TV film)
Doll Squad, The
Ordeal (TV film)
1972 Dear Dead Delilah
Stand Up and Be Counted
1970 The Phynx
1969 Pistole sedmi statečných
Target: Harry
1968 Daring Game
Sol Madrid
The Destructors
The Pink Jungle
1967 How I Spent My Summer Vacation (TV film)
1966 And Now Miguel
Za řekou je Texas
1965 Elvis: Harum Scarum
Největší příběh všech dob
1964 The Confession
1961 Comancheros
Voyage to the Bottom of the Sea
1957 Last of the Badmen
Quantez
The Sad Sack
The Tall Stranger
1956 Desatero přikázání
Diane
Gun Brothers
Pillars of the Sky
The Lone Ranger
1955 Abbott and Costello Meet the Mummy
Jupiter's Darling
New Orleans Uncensored
1954 Bengal Brigade
Drums of Tahiti
Egypťan Sinuhet
Princess of the Nile
Sign of the Pagan
The Saracen Blade
Three Young Texans
1953 Bandits of Corsica, The
Diamond Queen, The
Julius Caesar
Roucho
Serpent of the Nile
Slaves of Babylon
The Lawless Breed
White Witch Doctor
1952 Brave Warrior
Diplomatic Courier
Road to Bali
The Golden Hawk
Yankee Buccaneer
1951 Bannerline
My Favorite Spy
Only the Valiant
Smuggler's Island
Soldiers Three
1950 Kim
South Sea Sinner
The Desert Hawk
1949 Outpost in Morocco
1948 Queen Esther
1947 Intrigue
1944 Action in Arabia

TV seriály

1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vzpomínka (S03E02)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Dotek múzy (S04E20)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Geometrie Stínů (S02E03)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Krvavá přísaha (S02E19)
1992 Batman (TV seriál)
1986 Rambo (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Thundarr the Barbarian (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Matt and Jenny (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Nakia (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Dr. Simon Locke (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Survivors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Den míru (S03E11)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Hawkeye and the Last of the Mohicans (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Medic (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
China Smith (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2000 I Dream of Jeannie... The E! True Hollywood Story (TV film)
1970 Fountain of Groovy, The (TV film)

TV pořady

1983 Reading Rainbow (TV pořad)
1971 This Is Your Life (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace