foto

Michael Bell

  • nar. 30.7.1938 (79 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Toy Soldier
2010 Na vlásku
Vem si mou duši
2006 Auta
Gamers - vyp.
2005 It Waits
2004 Scooby-Doo a Lochnesská příšera
2003 Lumpíci v divočině
2001 Rugrats: All Growed Up, The (TV film)
Vesmírný závod
2000 Lumpíci v Paříži
1999 Alvin a Chipmunkové - Setkání s Frankensteinem
1998 Lumpíci
1997 A Rugrats Vacation
Ošklivé káčátko
1996 Blbouni
Honička na playboye
Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
1995 Kamarád vítr (TV film)
1993 I Yabba-Dabba Do! (TV film)
1992 Tom a Jerry
1991 Wish for Wings That Work, A (TV film)
1990 Jetsonovi
Knights of the Kitchen Table (TV film)
1989 Betty Boop's Hollywood Mystery
CHUD II.
Malý Nemo: Dobrodružství v Dřímkově
Pryde of the X-Men (TV film)
1988 Nová dobrodružství Pippi Punčochaté
Pes Filipes na Divokém Západě (TV film)
Rockin with Judy Jetson (TV film)
1987 G.I. Joe: The Movie
Little Troll Prince, The
1986 G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
InHumanoids: The Movie
My Little Pony: The Movie
Star Fairies (TV film)
Transformers: The Movie
1985 Robotix
1984 My Little Pony (TV film)
1982 25th Man, The (TV film)
Dělej, co umíš (TV film)
Heidina píseň
My Smurfy Valentine (TV film)
1980 Jak vyzrát na vysoké životní náklady
1979 Fast Company
Scooby-Doo jde do Hollywoodu (TV film)
1978 Go West, Young Girl (TV film)
Pomsta Růžového pantera
President's Mistress, The (TV film)
1977 Horská dráha
1976 Davy Crockett on the Mississippi (TV film)
1975 America, You're On (TV film)
1974 Law, The (TV film)
1973 Bear Who Slept Through Christmas, The
Egan (TV film)
1972 Heist, The (TV film)
Summer of '63
1971 Brother John
Proud Rider, The
See the Man Run (TV film)
1970 Clear and Present Danger, A (TV film)
Letiště
1968 Blue
1967 Bez okolků
Bouřlivá cesta
1962 The Chapman Report
1961 V.D.
War Is Hell
1960 Too Young to Love
1959 First Man Into Space
Great Van Robbery
Subway in the Sky
1958 I Was Monty's Double
1957 Na druhou stranu mostu
1956 For the Defence (TV film)

TV seriály

2014 Star Wars Povstalci (TV seriál)
2011 The LeBrons (TV seriál)
Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
2010 G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2006 Frisky Dingo (TV seriál)
Mistr Manny (TV seriál)
2005 Griffinovi (TV seriál)
Brian na ženění (S04E07)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
W.I.T.C.H. (TV seriál)
2003 All Grown Up (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Lloyd in Space (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Harvey Birdman, Attorney at Law (TV seriál)
1998 Voltron: The Third Dimension (TV seriál)
1997 Popletové (TV seriál)
1996 Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
Incredible Hulk, The (TV seriál)
Project G.e.e.K.e.R. (TV seriál)
Quack Pack (TV seriál)
Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
1995 The What a Cartoon Show (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Gargoyles (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Makisté, část druhá (S02E21)
1993 Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
Mighty Max (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Návrat domů (S02E01)
Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Goofyho tlupa (TV seriál)
Myši z Bílého domu (TV seriál)
The Addams Family (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
The Pirates of Dark Water (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
Drobečkové (TV seriál)
Letohrátky (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
Potsworth & Co. (TV seriál)
Příhody Dona Kojota a Sancho Pandy (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
1989 Dinosaurek Dink (TV seriál)
Karate Kid, The (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 Completely Mental Misadventures of Ed Grimley, The (TV seriál)
Garfield a přátelé (TV seriál)
Munsters Today, The (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
Spiral Zone (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Střetnutí na Farpointu (S01E01)
1986 Centurions: Power X Treme (TV seriál)
Flintstone Kids, The (TV seriál)
Foofur (TV seriál)
InHumanoids (TV seriál)
Jonny Quest (TV seriál)
Rambo (TV seriál)
1985 CBS Storybreak (TV seriál)
Funtastic World of Hanna-Barbera, The (TV seriál)
G.I. Joe (TV seriál)
Galtar and the Golden Lance (TV seriál)
Robotix (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
G.I. Joe: The Revenge of Cobra (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Scooby-Doo znovu na stopě (TV seriál)
Seidžúši Bismarck (TV seriál)
Snorks (TV seriál)
SuperFriends: The Legendary Super Powers Show (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
1983 G.I. Joe: A Real American Hero (TV seriál)
He-Man and the Masters of the Universe (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Mister T (TV seriál)
Puppy's Further Adventures, The (TV seriál)
Saturday Supercade (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Dukes (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Incredible Hulk, The (TV seriál)
Mork & Mindy/Laverne & Shirley/Fonz Hour (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Scooby-Doo and Scrappy-Doo Puppy Hour, The (TV seriál)
1981 Space-Stars (TV seriál)
Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál)
The Kwicky Koala Show (TV seriál)
Trollkins (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 Super Friends (TV seriál)
Thundarr the Barbarian (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Plastic Man Comedy/Adventure Show, The (TV seriál)
Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
The World's Greatest SuperFriends (TV seriál)
1978 Challenge of the SuperFriends (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Jana of the Jungle (TV seriál)
Tarzan and the Super 7 (TV seriál)
The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
C B Bears (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Captain Caveman and the Teen Angels (TV seriál)
The All-New Super Friends Hour (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quest, The (TV seriál)
Scooby-Doo (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1974 Devlin (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Diana (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Speed Buggy (TV seriál)
Tenafly (TV seriál)
1972 Barkleys, The (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Houndcats, The (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Survivors (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Morning Star (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)
1961 Sir Francis Drake (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 Your Mommy Kills Animals
2004 Expedice se špatným koncem (TV seriál) - vyp.
1991 Tongues Untied

TV pořady

1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1974 Tattletales (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace