Reklama

Reklama

Epizody(128)

Obsahy(1)

Tsubasa Ozora se stěhuje do města Nankatsu, aby rozšířil své fotbalové schopnosti. Je vyzván Super střelcem Genzem Wakabayashim. Poté se rozhodne soutěžit a zjistí, kdo je nejlepším fotbalistou. (oficiální text distributora)

Recenze (20)

Bay_watch 

všechny recenze uživatele

Můj první kontakt s nejkrásnější míčovou hrou na světě. Byly mi nějak 3 roky a od té doby mě to poznamenalo s nedozírnými následky. Samozřejmě byl mým nejoblíbenějším hrdinou samotný Ohzora Tsubasa. Ještě dnes, když chci v zápase vstřelit gól, tak si prostě vzpomenu na nějakou jeho scénu a soustředím se jen na to, abych úspěšně zvládl sólo přes půlku hřiště, nebo vypálil tak silnou dělovku, která protrhne síť (pochopitelně takové góly tvoří asi tak 1% mé gólové produkce). ()

bax 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré anime. Jedno z prvých, ktoré som v detstve videl. S odstupom času mu zazlievam len zápasy rozdelené na viac častí, čo nikdy nemám rád a hlavne u Shonen anime je to veľmi časté. Ďalej až neprimerane dlhý beh na bránu a až priveľmi prehnaná gravitačná štúdia. Ale je to seriál pre deti, ktoré takéto veci proste milujú a preto to tomuto seriálu nejde vyčítať. ()

Petus 

všechny recenze uživatele

Je to kouzelné. Zejména s ohledem na fakt, že fotbal teda opravdu nemusím a sledovat partu kluků (dětí), co se honí za mičudou, je v podstatě to poslední, co se mi vybaví jako námět na dobrý seriál. Přesto je to dobrý seriál. Je zábavný, je milý a ukazuje, že pokud máš pevnou vůli, smysl pro fair play a lásku k tomu, co děláš, pak tě to spolu s tvrdou prací může dovést až tam, kde se plní sny. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Prvé diely (asi tak 15) bolo geniálnych. Potom tento seriál zapadol medzi Anime, ktoré sú kýčovité a za každú cenu chcú byť drsné. Toto sa mu nepodarilo. Scény sa už z lenivosti animátorov opakovali a Japončíci dokážu kopnúť loptu tak, že by ste z toho mali odrazenú hlavu. Aspoň za tie prvé diely 7/10 ()

Zajímavosti (2)

  • Kapitán Tsubasa inspiroval osobnosti jako Lionela Messiho, Zinedine Zidanea, Francesco Tottiho, Fernando Torrese a Alessandro Del Piera k hraní fitbalu. (Shley)

Reklama

Reklama