Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Vynikající akční film, který má všechno, co do správného akčního filmu patří. Výborně natočené střílecí i bojové scény, vkusné a zábavné vtipy (a to i ty úplně nejlacinější jako útěk z policejní stanice), sympatické hlavní hrdiny, pár zajímavých nápadů, roztomilou policajtku a bitku v hračkářství. :) Bez jakýchkoli zastávek nebo zdržovaček je to vynikající akční jízda s chlastajícím Jackie Chanem. :) ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Priznávam bez mučenia, že som bol týmto filmíkom veľmi milo prekvapený - hlavne jeho žánrovým zaradením. Jackieho som nikdy nemusel v jeho "akčno-klaunovských" úlohach, preto ma potešil fakt, že New Police Story je poctivý akčný thriller s vypiplaným technickým spracovaním, ktoré nijak nezaostáva od súčasneho Hollywoodu. K tomu si pridajte zaujímavý (a v Chanovej filmografii zďaleka najkomplexnejší a najrozvinutejší) príbeh plný fungujúcich emócií a primerané herecké výkony. Prvá polovica filmu u mňa fungovala bezchybne - rozpad charakteru Jackieho osobnosti ako i to, čo tomu predchádzalo - všetko do seba dokonale zapadalo. Oproti nej ma troška sklamala následne druhá polovica, hlavne rytmika vrcholného akčného finále, kde scenárista začal byť miestami až príliš skratkovitý a dej hnal dopredu rýchlejšie, ako mi bolo milé, čím hutná atmosféra prvej polovici trochu opadla. 90% ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Značně netypický Jackie Chan, i když, jako klasicky u všech jeho filmů, se našla scéna, kdy jsem se chlámala tak strašně moc, že mě z toho až bolelo břicho. Přeháňky typu autobus bez řidiče, který se nezastaví ani o solidní baráky vytýkat nebudu, to do takového filmu takřka patří, ale postěžovala bych si, rovněž klasicky, na dabing. Neexistuje nic horšího než dabovaný pláč (zvláště mužský pláč), a když hrdina první hodinu nedělá nic jiného, sklouzává film k nechtěné komice z naprosto vadných důvodů. Nicméně chápu, že mě nikdo nenutil koukat se na dabing a kdybych opravdu chtěla, můžu si to sehnat v originále. Čili to je zkrátka jen takový povzdech nad ***itou distributorů. A nedá mi to, abych ještě nedodala, že mladí štíhlí Asiaté s emo patkou padající do tváře v baloňácích mnou opravdu cloumají. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jako blesk z čistého nebe na pole akčních filmů udeřilo >páté< nepřímé pokračování 80s filmu, které opojně spojuje moderní technickou úroveň (kamera a zkrátka působivě natočené akční scény) a 80s feeling v podobě přímočarosti, poměrně jednoduše, ale efektivně vystavěného děje a jednoznačného vyměření dobra/zla včetně charismatických a schopných záporáků. Chanovo hraní navíc nekazí dojem ani z vážnější roviny snímku a tak New Police Story není jen parádní guilty pleasure těžící z předchozích dílů (jako např. Smrtonosná past 4), ale překvapivě i vcelku důstojný akční film nového milénia. 8/10 ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Jáááj príjemne som si zaspomínal. Tento film naozaj veľmi pripomína Jackieho azijskú tvorbu z rokov 90-tych. Atmosféra tu je. Sice už chalan nemá tridsať rokov, ale mrštnosť mu veru nechýba. Akcia je fajn (hlavne scéna v továrni), len je to celé dosť rozvláčané silne patetickou romantickou linkou. Ja sa teda radšej u Jackieho filmov zasmejem, než zaplačem. Zvlašť keď to je vyslovene účelové tlačenie na city. Sem sa mi to absolútne nehodilo a tým sa celkové hodnotenie zráža do ešte stále napriemerných štvorhviezdičkových vôd. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)
  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)

Reklama

Reklama