Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Výbušná jízda z pozápadnělého (a západně flákačského) Hong Kongu přes tradiční (a komunisticky disciplinovanou) Čínu a nebezpečnou (a komunisticky krutou Kambodžu) až do (rovněž pozápadnělé) muslimské Malajzie se povedla natolik, že bych se ji nebál označit za jeden z nejlepších akčních filmů vůbec. Na rozdíl od svých předchůdců trojka zahazuje kulturní bariéry a hodně se blíží klasické (osmdesátkové) hollywoodské škole, avšak nejde o žádnou chabou nápodobu - naopak se důmyslností akčních scén, rytmikou, choreografií i režisérskými nápady může hrdě postavit vedle toho nejlepšího, co v rámci žánru Američané kdy natočili a kaskadérskými kousky definuje úplně nový, téměř nedostižitelný level. Tleskám! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Třetí díl pentalogie, tentokrát o tom, jak si co nejlépe objednat smaženou kočku s nudlemi. Původní Police Story to již mnoho nepřipomíná, ale především první polovina až do "rambičské akce v pralese" je i tak výtečná; pouze po svém. Byť se tady toho více vystřílí než vykope. A buďme upřímní; všichni chceme Jackieho v kontaktní kaskadérské akci plné hravé i napadité choreografie spíše než se zbraní. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh má název Superpolda. Tentokrát je to boj proti drogovému baronu se jménem Chaibat. Příběh se nám na začátku přesune z Honk - Kongu do Číny. Kevin " Ka Koi " Chan ( Jackie Chan ) zde " vyfasuje " parťáka " , z čínské policie,ženu se jménem Jang. Musel jsem se smát, když Jackie Chan v Číně vtipkuje na téma Zakázané město a chce si tam udělat výlet. To se mu však povede až v roce 2009. - odkaz - Jo a v Číně se Coca - cole říká Lady Luck. Do filmu se vrátil humor, který ve dvojce chyběl. Zase se zde docela cestuje - Čína, Hong - Kong, Thajsko, Kambodža, Malajsie a hodně se střílí a to opravdu hodně. Je tu spousta střelných zbraní a dokonce přijede i tank. První film byl o skle, druhý o ohni a třetí je o střílení. Závěrečné titulky opět nabídnou nepovedené a nebezpečné kaskadérské kousky. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Další díl ze série Police Story. Tentokrát v režii Stanleyho Tonga. Ve trojce jsou nové postavy, což se mi dost líbilo. Michelle Yeoh v roli policajtky Jessicy Yang a parťačky Jackieho Chana, se mi moc líbila. S Jackiem tvoří dobrou dvojku. Wah Yuen v roli záporáka Pantera nemá chybu, to byl magor a zároveň působil vtipně :D U toho jsem se nasmál, hlavně jak ho daboval dabér a herec Zdeněk Bureš, to byla prdel. Líbilo se mi moc že ve trojce jako v předešlých dílech namlouval Jackieho Chana zase dabér Aleš Zbořil. Podle mě to byl nejlepší dabér a český hlas Jackieho Chana :) Perfektně se k němu hodil. Škoda že ho daboval jenom v týhle sérii a pak ještě v jednom filmu - Městský lovec (1993). Trojka má opět výbornej děj, akční scény jsou skvěle udělaný, zase se mi líbilo že do trojky dali tolik scén kde to vybuchuje, to na těhlech starých HK filmů miluju. Souboje opět dobrý. Závěrečná scéna kdy se Jackie Chan drží žebříku co visí z vrtulníku a zároveň letí ve vzduchu je prostě famózní, to muselo mít koule a odvahu jít do takový akce, Jackie Chan umí prostě vždy ve filmu mile překvapit. Trojka je opět skvělá a vůbec nedělá ostudu předchozím dílům. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli je to změnou režie, kterou Jackie přenechal Stanleymu Tongovi, ale třetí díl mi přišel takový svěží, s novým nábojem a mnohem drsnější akcí. Oproti dvojce, která je dle mého názoru jen slabším bratříčkem jedničky, má trojka slušný scénář, padouchy těžkého kalibru, kteří nejsou už jen pro smích, a taky Michelle Yeoh, které to s Jackiem parádně funguje. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)
  • Při scéně, ve které postava Jackieho Chana visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl protagonista zranění ramene. (Rominator)
  • Honkongský sestřih filmu má 95 minut, španělská a americká DVD verze pak jen 87 minut. (Rominator)

Reklama

Reklama