Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vášnivá Isabella má zvláštní dar. Dokáže svým kulinářským uměním okouzlit a podmanit srdce mužů všude tam, kde se objeví. Když nachytá manžela s jinou, rozhodne se odejít. V San Francisku začne nový život s kamarádem z dětství, který jí pomáhá. Isabella však zjistí, že cestu ke štěstí si musí najít každý sám. (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Vera Blasi .. Pokud bych se měl zaměřit JEN na vnady a vzhled Penélope Cruz tak bych ty ** dal z milosti. Jenže v tak ubohém filmu to nestačí! Nechápu, že do takové slátaniny vůbec leze, herecky má mnohem na víc. Scénář je někde na úrovní latinskoamerické telenovely a nese všechny parametry s tím spojené. Trapná báchorka o holce Isabella co nemá ráda pohyb, když není jeho pánem (v kočárku, výtahu, autě či posteli – „tři roky jsem kvůli tobě ležel na zádech“) a navíc je obdařena uměním výborně vařit, zejména z oblíbené chilli. Do toho se namíchá všemocná mořská pana, tradiční trojúhelníkový souboj o její přízeň, .. bla, bla, bla. Pěkná nuda (doslova), už od úvodního prologu.. ()

Odpadlik odpad!

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím proč ten film vůbec vznikl - mělo se asi jednat o milostný příběh přenesený z Brazílie do San Francisca, podbarvený latinskou hudbou a točící se kolem dobrého jídla. Místo toho ale vznikl tísíckrát obehraný milostný motiv (on ji chce-ona jeho ne), proložený neuvěřitelně dlouhými a nudnými pasážemi, za zvuků ještě nudnější hudby, která by uspala kdekoho. Motiv hlavní hrdinky nechápeme (proč tak dlouho dělá drahoty proboha?) a aby to nebylo málo, zamíchá se do toho nějaký nesmysl o nahněvané mořské královně. Vše by se mělo asi točit kolem "neuvěřitelně krásné" Penelope, ale myslím si bohužel že na to zrovna není ten správný tip (a mezi námi - Tome - Nicole byla hezčí; zasvěcení vědí). ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film. Nie je to prvoplánová komédia, akých sa točia tucty a možno je to aj škoda. Tvorcovia sa snažili o niečo viac a z filmu sa stalo niečo, čo ťažko pomenovať jedným žánrom. Smiech ma naširoko obišiel, romantická linka nebola dosť silná a aj toho varenia nebolo dosť. Dosť bolo akurát Penélope, ktorá bola v tých červených šatách skutočne neodolateľná... 50% ()

Sidon odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem viděl toto "dílo" podruhé a původní jednu hvězdičku jsem tomu nemohl ponechat. Pokud nesnáším iracionální nesmysly, pak tento nesmysl se (dle mého názoru) zmršeným koncem, který se tváří jako happyend s poselstvím mě přivádějí k šílenství. Máte-li chtuť na slátaninu na úrovni brazilské telenovely, prosím. Máte-li rádi inteligentní postavy a propracované charaktery, vyhněte se téhle šablonovité zmršenině velkým obloukem. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Všechny interiéry dějově se odehrávající ve Španělsku byly natočeny v ateliérech v Brazílii. (Terva)
  • Natáčení proběíhalo v brazilském městě Bahia a v americkém San Franciscu. (Terva)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu v Cannes 2000 v sekci Un Certain Regard. (Terva)

Související novinky

Brad Pitt dá ukřižovat Ježíše

Brad Pitt dá ukřižovat Ježíše

09.01.2013

Tedy v případě, že přijme nabídku studia Warner Bros. na hlavní roli v epickém dramatu Pontius Pilate. Jak název napovídá, zahrál by si Piláta, známou biblickou figuru, která poslala Ježíše směrem ke… (více)

Reklama

Reklama