Reklama

Reklama

Bubba Ho-tep

Trailer

Obsahy(1)

Elvis žije. Tedy jestli se tomu tak dá říkat. Spíše jen přežívá s podivným výrůstkem na penisu v domově důchodců. Zde právě začíná obcházet egyptská mumie, která ze staroušků vysává jejich duše. Sebere Elvis ve starém těla dost sil na to, aby mohl s pomocí svého přítele Jacka, který si myslí, že je exprezident Kennedy, zastavit běsnící mumii? (Vitason)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bruce Campbell je prostě mistr nadhledu, role přestárlého Elvise se zhostil úplně geniálně a stal se z něj fakt hláškující automat. Celej tenhle film je nehorázně hustej. Dost se divim, že něco tak ujetýho vůbec mohlo vzniknout, ale je to jedině dobře. Celé to navíc provází hudební doprovod, který je opravdu hodně do pohody. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Hororové to není, mumie vypadá naprosto gumově, což byl možná záměr. Vtipné jsou Elvisovi hlášky, a v podstatě nápad dát dohromady starého, dávno mrtvého, ale živého Elvise s mumií vysávající duše je sám o sobě perfektní. Nejkrásnější scéna je asi ta, v níž přijde Elvis do místnosti a jeho dvojník otočený zády ke dveřím vytuší „královu“ přítomnost. Následující moment je plný posvátné úcty, a nepřekonatelné absurdity. Nehledě na tyto drobné klady, je Bubba Ho-tep celkem nuda, kterou lze doporučit snad jen lidem, kteří mají rádi Bruce Campbella. Hail to the king baby. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Kdyby z původního nápadu udělali seriálovou půlhodinovku ve stylu Bojíte se tmy?, byla by to bomba. Ale tenhle příběh zkrátka nemá na to, aby divákovu pozornost udržel devadesát minut. Bruce Campbell kosící přerostlé skaraby a staříci diskutující o ranní stolici vás neudrží v pozoru dlouho a brzy se ztratíte v závalu nastavované kaše a stále se opakujících trhaných flashbacků. Zdejší vysoké hodnocení nechápu. Bubba Ho-tep je průměrná nuda. Body navíc přináší právě ta úvodní šílená zápletka, která ale rychle vyšumí. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

No a pak že byl Elvis Presley "jenom" král rockenrollu a věčně zdrogovaná hvězda. Nikdo by asi neřekl, že se dožil pokročilého věku a na stará kolena bojoval v domově důchodců a ještě s nádorem na penisu proti oživlé, duše-vysávající mumii za pomoci černošského JFK. Zní to celé neuvěřitelně, ale zásluhou komorní výpravy, výtečných herců a nesmírně úderného humoru to funguje takřka dokonale. Hlavně v druhé polovině se z toho vyklubala jedinečná oddechovka a některé hlášky mají na to stát se kultovními (a že jich je!). Ale především .... - Bruce Campbell is FUCKING KING!! 75% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Dědek Elvis s hnisajícím penisem někde v domově důchodců se postaví oživlé egyptské mumii, co chce vysát duši prdelí nejen jemu, ale všem jeho bezmocným spolubydlícím. Zápeltka je maximálně šílená, ale celý to už tak bláznivě nepůsobí. Spíš naopak. Ale funguje to jako horor stejně jako komedie. Maximálně osobitý film a dokonalý Bruce Campbell. Eat the dog dick of Anubis you ass wipe! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu nezazní ani část melodie od Elvise, protože cena za licenci k jedné písni Presleyho odpovídala polovinu rozpočtu. I jako upoutávky na Elvisův maratón režisér použil vybrané úryvky z veřejného filmového archívu, na kterých jsou herci podobní Elvisovi. (BoredSeal)
  • Rozpočet filmu byl něco málo přes 500.000 dolarů. (Chatterer)

Související novinky

Mé jméno je pořád Bruce

Mé jméno je pořád Bruce

20.01.2010

Dobrá zpráva pro fanoušky Bruce „Swallow This!“ Campbella. Vrátí se a bude válčit s dalším hororovým monstrem, tentokrát mnohem klasičtějším. Ano, malá kultovka My Name is Bruce, která alespoň zlehka… (více)

Lucas vs Elvis

Lucas vs Elvis

12.08.2008

Není to ani týden, co George Lucas začal mluvit o pátém dobrodružství Indiana Jonese, a už teď si chystá náhradní program, kdyby mu to nevyšlo. Slavného archeologa ale úplně opustit nehodlá. Shia… (více)

Reklama

Reklama