Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

Filmpub.cz (Kateřina Grosmanová)

"Již od samého začátku se zdá, že tvůrcům se nedostává nápadů, a tak na sebe uměle roubují 'vtipné' scénky kam je zrovna napadne. Navíc většina z nich postrádá jakoukoliv souvislost. Takže když hlavní hrdinky začnou v restauraci úplně bezdůvodně zpívat nějakou šílenou písničku o penisech, zíráte na…"

Filmweb.cz (Petr Čihula)

"Pokud se řadíte mezi vymetače videopůjčoven s prcičkovskou hltavostí a není vám trapně, když muž vrazí ženě penis do okna, našli jste svou půdu pod nohama. Pro vás ostatní budiž tento článek důraznou výstrahou před případnou návštěvou kina. Raději se podívejte na Peříčko, zábavy si užijete mnohem…" více

Reklama

Reklama