Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Má deset minut na to, aby změnil minulost, jinak se jeho budoucnost stane historií.
Profesor Stuart Conway, nespokojený zaměstnanec mamutí výzkumné společnosti, přijde o financování svého výzkumu. Naplánuje proto bankovní loupež, při níž hodlá použít svůj nejnovější vynález - stroj času, který umožní uživateli vrátit se o deset minut zpět do minulosti. Jeho zaměstnavatel však něco tuší, a tak si najme tajného detektiva Sarah Tanner. Loupež probíhá přesně podle plánu do té doby, než Stuart narazí na partu nelítostných zlodějů, kteří se rozhodli banku vyloupit v ten samý den. Nastává chaos a přístroj se dostane do rukou zlodějů. Vše navíc komplikuje Sarah, která je profesorovi v patách. Oba se ocitají tváří v tvář nezvratnému osudu ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (80)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::: Jeden z mých oblíbených filmů. Souhlasím s Vámi, že je to místy trapné, hlavně ty dva FBI policajti, ale mě se to moc líbí ..... ::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl tu věcičku na cestování časem, tak bych se vrátil a na tuhle blbost bych se nedíval. Když vynechám Vinnieho Jonese, kterej občas řekne něco vtipnýho, tak je v tomhle filmu snad všechno špatně. Scénář postrádá jakoukoliv logiku a dokonce si v něčem i úplně odporuje. Celkově je to naprostá blbost. Navíc mi lezlo na nervy, že kamera se pořád otáčí, jak kdyby byla přidělaná na kolotoči a snad každá druhá scéna je zpomalená nebo puštěná pozadu. Tenhle film se holt vůbec nepoved. Vinnie Jones je jedinej důvod, proč nedám odpad. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Začátek a úvodní titulky vypadali slibně, bohužel pak se to zvrhlo v tuctovej akčňák s trapnou partou "zloduchů" a nesympatickym hlavnim hrdinou. Sci-Fi / Thriller ? Rozhodně NE ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, ale zpracování silně kolísá na hranici trapnosti. Kamerové nájezdy a zpomalené záběry jsou jak od Uwe Bolla. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Najviac ma na tomto sci-fi snímku zaujala nápaditá kamera a pomerne kvalitné filmové triky. Rozhodone som však čakal niečo viacej od scénara, ktorý pracuje s mojou obľúbenou témou cestovania v čase. Tiež som tajne dúfal, že vzrastom malý, zavalitý herec Sean Astin vykukne z tieňa postavy verného hobita Sama. Nestalo sa. Bývalá anglická futbalová hviezda Vinnie Jones hádže tvrdé pózy na všetky strany, ale akosi bez efektu. Stokrát, v rôzných prevedeniach, videná klipová réžia mi taktiež dych nevyrazila. Aj ma trocha mrzí, že som tomuto titulu venoval viacej ako len "Desať minút života". ** ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Začátek byl zajímavý a naznačil, že by mohlo jít o pohodový film o cestování časem. Pak se to ale změnilo v divný akční thriller. Právě akční scény byly hodně přitažené za vlasy a taky dost divně natočené. Cestování časem je moje oblíbené téma, takže alespoň za ten nápad a za úvodní pasáž dávám ty 2 hvězdy. 40% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Příjemně drzé pohrávání s žánry sci-fi (resp. cestováním časem) a akčním filmem. Slušné triky, vtipný scénář i repliky, jen některé herecké výkony byly skutečně nedotažené. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca sci-fi jednohubka ťažiaca z jednoduchého, kvalitne spracovaného nápadu a parádneho obsadenia na čele s Vinniem a Ivanou. Obetoval som jej viac než 10 minút a neľutujem. Český dabing od Bontonu je rovnako skvelý. (4.4.2021) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy napad o cestovani v čase nedokazali scenaristi previest do bezchybneho produktu. Miestami je to az prílis prekombinovane a nie vsetky zvraty funguju. Takze sa striedaju chvile kedy vas autori bavia s tymi, kedy sa bavite na ich ucet. Ale aspon sa ani na chvilu nenudite a vdaka zvedavosti ako sa to skonci nie je problem film dopozerat. Nastastie film slusne podrzali niektri herci. Neskutocne zabavny lupič Vinnie Jones a nadherna policajtka Ivana Milicevic, ktoru mam rad uz dlhsi cas. Sean Astin je ako hlavny hrdina tentokrat celkom znesitelny, ale keby ho hral niekto sympatickejsi, tak by som bol radsej. Technicka stranka tiez nie je zla a prestrelky su natocene dobre. Celkovo sa jedna o originalnu jednohubku na jedno pozretie, pretoze akonahle poznate vsetky zvraty, tak neexistuje dovod si ju pozriet znova. 5/10. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Dle mého hodně slabé, nelíbilo se mi zpracování, až moc to pokulhává!.. Kamera byla roztěkaná a nebylo moc příjemné koukání na to... Sice nápad filmu byl dobrý, ale chtělo by to více práce na tom udělat..! Obsazení nebylo nikterak úžasné, prostě chyba!! Myslel jsem, že když tam bude hrát Sean Astin, tak by to mohlo být aspoň krapet na úrovni, že nebylo..! ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Problém filmu o cestovaní v čase? Málo cestovania. Sean Astin absolútne nevýrazný v nevýraznom filme (pravdepodobne sa už nikdy nevymaní z role hobita). Námet síce dobý, ale spracovanie sa dá pripísať katastrofe. Najlepší herecký výkon tu predviedol Vinnie, ale aj jeho hranie by som hodnotil ako priemerné, až podpriemerné. Scenár napísaný na kolene asi tích 10 minút pred natáčaním. Všetky chyby a diery v teórii sú až moc okato ukázané a tak celý snímok vyznie veľmi neprofesionálne. Strata času a viac ako 10 minút. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jasné céčko. Film je nezajímavý jak zpracováním (postavy, kamera, režie, herci), tak i poselstvím (pokud tedy vůbec lze o něčem takovém v tomto případě mluvit). ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

S přemáháním jedna za slušnou práci kamery a i nějaká ta akce se našla. Ovšem jinak... člověk se musí smát ( a slabší povahy brečet ) nad tim, co za filmovou bábovičku se dá uplácat. S neskutečně zoufalou závěrečnou třešničkou k tomu. A tohle bych napsal, ikdyby mě vrátili 100krát zpátky :-) ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

No popravde ani nevim do jakeho zanru tento film napasovat. Thriller??? Komedie???(predevsim diky Vinniemu Jonesovi). Tak nejak to kolisa mezi timto. Samozrejme to lze spojit, ale tady to nejak nefunguje a mam z toho smisene pocity. Dokonce ani netusim jestli to mela byt parodie, nebo to pan reziser myslel vazne. Pokud to myslel vazne, mel by se zamyslet. Pokud to nemyslel vazne, mel by to dat vice najevo a nebalancovat z jednoho zanru do druheho naprosto nekoordinovane. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

To extrémně vyškubaný tenounký obočí agentky FBI Sarah Tanner /Ivana Milicevic mě celou dobu poměrně slušně iritovalo. Vůbec ji to neslušelo, když hraje Carrie Hopewell v Banshee, tam ji to sekne mnohem víc. To k Verity Price, hrající bankovní úřednici Margaret, nemám připomínek. Slušně našláplý a docela zajímavý děj úplně zabíjí vložená komediální love story na straně gangsterů, trapná sama o sobě i přehráváním zúčastněných, hlavně tedy u té nehezké falešné bloncky .. fuj ... ()

Reklama

Reklama