Reklama

Reklama

Dospívající dívka s přehnaným zájmem o chirurgii bojuje s postem vyvržence společnosti a přitom spřádá plány, jak přijít o panenství a zachránit svou sestru od pustošících účinků cystické fibrózy. Když je vám sedmnáct, život stojí za starou belu. Dospívající Pauline (AnnaLynne McCord) je prostě jiná. Ocitá se pod tlakem, protože se snaží zapadnout na střední školu, naplnit očekávání rodičů a k tomu všemu hoří touhou přijít o panenství. Jenže kvůli jejímu grotesknímu zájmu o temnější stránky života ji všichni kolem považují za vyvržence společnosti. A protože ji láká lidské tělo, uzavírá se do vlastní fantazie a doufá, že z ní jednou bude skvělý chirurg... tedy pokud do té doby nezešílí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

[SF 2012, Sydney] "Teeth meets Welcome to the Dollhouse." Tak by asi znel neoficiálný názov pre nový žánrový flick od talentovaného sympaťáka Richarda Batesa Jr., ktorý sa nechal inšpirovať aj osobitými filmármi a natočil jeden nesmierne vtipný, rafinovaný, doslova až grafický hororový pop art. Tam je (okrem Lichteinsteina a Solondza) Cronenbergova "Mucha", podobnosti sa neubráni Argentova "Suspiria" a nemusíme sa ani extra namáhať aby sme zbadali nepotlačiteľnú familiárnosť s McKeeho "May." Perličky tu vyzrádzať určite nebudem, uskromním sa na konštatovanie, že obsadenie je kráľovská žranica pri ktorej si prídu na svoje hlavne tí, čo radi pokrivené charaktery, ikonické legendy, úchylných pošukov a nové objavy. Tu mi ale nedá nespomenúť, že tým objavom je prevažne seriálová buchtička AnnaLynne McCord, ktorá rolu okolím zavrhnutého a záľubami nezaraditeľného tínedžera stvárnila s najväčšou bravúrou. Jej zvrátené snívanie na pozadí spoločenského boja za toleranciu je suprovou predprípravou na onen maniakálny verdikt, ktorý predstavuje tu pravú chilli ozdôbkou na tomto obdivuhodne zrealizovanom psycho-suburban genre cvičení. "Excision" je pýchou nízkonákladovej produkcie, darčekom pre fandov pokleslého/kreatívneho umenia a ráznym impulzom pre začínajúcich autorov...pretože tadiaľto milí zlatí cesta istotne vedie. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

To se nedá jinak popsat, než že to byla PÍČOVINA! Herečku s tak hnusným ksichtem jsem ještě neviděl. A nepomohlo ani nalíčení. Celý film koukáte na to, jak má zrůda sny o tom, že se miluje s mrtvolami. A nechutná scéna vše dorazila, kdy ji chudák kluk líže píču a má celou hubu od krve. Dáma má totiž krámy! HNUS! ()

Reklama

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Škoda, nábeh to malo na poriadny filmový zážitok v ktorej nechýbalo štipka zvrátenosti, hororových prvkov a zaujímavých snových prestrihov. Časom ale to napätie upadalo a upadalo a začal som sa mierne nudiť. Keby sa Bates Jr. viac zameral na scény zachytené z chorej hlavy Pauline, tak by sa mi to zdalo zaujímavejšie. PS: pre ID LIVINGDEAD: Herečka bola naozaj nechutne spravená v štýle Mauglího ale herečka tak s hnusným ksichtem to teda nie je. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Málokdo by to do modelky s tvářičkou AnnaLynne McCord řekl, že po pár seriálech už bude na čase, aby si také zahrála nějaké ty lidské zrůdy. AnnaLynne je super sexy v Nip/Tucku, v 90210, v Dallasu, ale vedle všech těch dokonalých krásek se srdcem na dlani je také Pauline - teenkou s fetišem na krev, která nejen, že nevypadá přitažlivě, ona se i chová jako úplný retard a nikdo by si o ní na škole ani neopřel kolo. Přesto i s tímhle vzhledem a chováním totálního outsidera dojde milá Pauline ke všem cílům, které si vytyčila. Ať už je to ztráta panenství během menstruace nebo získání náhradních orgánů pro svou vlastní sestru. A samozřejmě je tu také skvělá slavná bývalá XXX herečka Traci Lords jako její matka. Víc ironie v tom už být ani nemůže. ()

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že sem ještě nikdy v životě asi neviděl takovouhle zvrácenost. Krev mi naprosto nevadí, ale tohle byl po celou dobu přímo nechutný a přitom úplně o ničem. Ono by možná stačila jenom ta narušená holka, ale nechápu kdo tohle může mít rád. Měl sem problémy to vůbec dokoukat, už nikdy nechci nic takovýho vidět. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama